Αριάν

€ 9,90 . Animation-μεταγλωτ. € 7,90. Παιδ., μαθητ., φοιτ. & άνω των 60 € 8,90. Premium θέσεις € 13,90. Τετ. είσ. € 7,90, Premium θέσεις € 11,90. Ειδικές τιμές μελών & γκρουπ 6,90€-8,90€. Αριθμημένες Θέσεις. Προπωλήσεις εισιτηρίων στο www.ARIANcinema.gr

Ταινίες / Προβολές

Οι Αντίπαλοι

3
  • Δραματική

Δύο νεαροί τενίστες, αδελφικοί φίλοι μεταξύ τους, ερωτεύονται με πάθος μια συναθλήτριά τους. Έπειτα από 13 χρόνια, η ζωή θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους στο ίδιο γήπεδο.

Προβολές

Κυρ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ιστορίες Καλοσύνης

3
  • Δραματική

Ένας άντρας καλείται να αποδείξει την πίστη του στο αφεντικό του. Η σύζυγος ενός αστυνομικού αναζητείται έπειτα από ένα ναυάγιο, αλλά όταν επανεμφανίζεται εκείνος αμφιβάλλει για την «αυθεντικότητά» της. Ένα ζευγάρι αναζητά ένα άτομο ικανό να γίνει πνευματικός ηγέτης, δίνοντας αναφορά στους επικεφαλής μιας μυστηριώδους σέκτας.

Προβολές

Σάβ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Bad Boys: Ride or Die

1
  • Περιπέτεια

Όταν ο πρώην προϊστάμενος και φίλος τους αστυνόμος Χάουαρντ κατηγορείται για δωροδοκία από κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών, οι Μάικ και Μάρκους είναι αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια και να αποκαταστήσουν το όνομά του.

Προβολές

Παρ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 20.40 μεταγλ., Πέμ., Δευτ., Τρ. 22.20 με υπότιτλους

Furiosa: A Mad Max Saga

3
  • Περιπέτεια

Σε έναν άνυδρο και άγονο κόσμο, η νεαρή Φουριόσα καλείται να προστατεύσει την πατρίδα της, τον εύφορο Πράσινο Τόπο, αλλά και να επιβιώσει πάση θυσία, όταν ο πολέμαρχος Ντεμέντους την αιχμαλωτίζει προτού κηρύξει πόλεμο στις δυνάμεις του τυράννου Ιμόρταν Τζο.

Προβολές

Τετ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα