Options Cinemas@Glyfada

€ 9,50, φοιτ. € 8,50, άνεργοι € 7,50, παιδ.- family options € 7,00, ΑμεΑ € 6,00 κάθε Τετ. € 6,50 (εκτός αργιών), Πληροφ. στο www.options-cinemas.gr.

Ταινίες / Προβολές

Η Άκρη του Νήματος

1
  • Αστυνομική

Ο ντετέκτιβ Νταν Λόουσον ταξιδεύει από τις ΗΠΑ στην Σκωτία για να βοηθήσει την αστυνομία του Εδιμβούργου να συλλάβει έναν serial killer, οι τελετουργικοί φόνοι του οποίου μοιάζουν με εκείνους μιας ανεξιχνίαστης υπόθεσης στο Σικάγο πέντε χρόνια πριν.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.40

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

3,5
  • Animation

Μετά την απροσδόκητη επανένωση του Γκάρφιλντ με το χαμένο πατέρα του, τον αλητόγατο Βικ, αυτός και ο φίλος του Όντι αναγκάζονται να συνεργαστούν μαζί του σε μια επικίνδυνη ληστεία.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 18.00 μεταγλ.

Ο Κασκαντέρ

2,5
  • Περιπέτεια

Ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα, ο κασκαντέρ Κολτ Σίβερς έχει χωρίσει με την αγαπημένη του Τζόντι και δουλεύει πλέον ως παρκαδόρος. Αλλά όταν εκείνη αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία μιας υπερπαραγωγής, έχει την απρόσμενη ευκαιρία να την ξανακερδίσει.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 19.30/ 22.10

Kung Fu Panda 4

2,5
  • Animation

Ο Πο μαθαίνει με λύπη του ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψει το ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να αναλάβει αυτόν του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Προτού ορίσει το διάδοχό του, όμως, μια καινούργια, πανίσχυρη απειλή εμφανίζεται, αναζητώντας το Ραβδί της Σοφίας που κρατάει ο Πο.

Προβολές

Αίθουσα 4 Σάβ., Κυρ.: 17.20 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Κρυμμένα Μυστικά

  • Θρίλερ

Ένας πάλαι ποτέ δυναμικός αστυνομικός ερευνητής ανθρωποκτονιών, αφού υποβάλλεται σε μια πρωτοποριακή θεραπεία για τη νόσο Αλτσχάιμερ, αποφασίζει να εξετάσει από την αρχή μια υπόθεση δεκαετίας που αφορά την άγρια δολοφονία ενός καθηγητή κολεγίου.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 22.30

Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας

2
  • Θρίλερ

Ο Αλεχάνδρο είναι ένας έμπειρος πιλότος κοντά στη σύνταξη. Μια ασήμαντη παρατυπία του, ωστόσο, θα τον κάνει ευάλωτο στην απαίτηση των αργεντίνικων μυστικών υπηρεσιών να μεταφέρει μια μαύρη βαλίτσα σε κάθε πτήση του προς τη Μαδρίτη. Αλλά οι ενδιαφερόμενοι για το περιεχόμενό της είναι πολλοί.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 22.20

Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ

2
  • Δραματική

Με φόντο το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο συγγραφέας Κ. Σ. Λιούις και ο ψυχαναλυτής Σίγκμουντ Φρόιντ επιδίδονται σε μια σειρά φιλοσοφικών αντιπαραθέσεων γύρω από τις έννοιες της θρησκείας και της πίστης, την ώρα που οι εξελίξεις στον κόσμο είναι ραγδαίες.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 20.00

Φανταστικοί Φίλοι

1,5
  • Κωμωδία

Ένα κορίτσι που έχει την ικανότητα να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να επανενώσει όσους είναι μόνοι.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.10 με υπότιτλους

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.20, Σάβ., Κυρ. 17.00 μεταγλ.

Αίθουσα 3 Σάβ., Κυρ.: 17.40 με υπότιτλους