Φοίβος Digital Cinema

€ 8,00, φοιτ., παιδ., άνεργοι € 6,00, Δευτ. & Τετ. γεν. είσ. € 5,00. Κάθε Τρ. & Πέμ. τα 2 άτομα με ένα εισιτήριο. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00. Online αγορά εισιτηρίων στο more.com. Πληροφ. www.foivoscinema.gr.

Ταινίες / Προβολές

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

2,5
  • Περιπέτεια

Ένας νεαρός πίθηκος και μια μυστηριώδης γυναίκα καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στα σχέδια ενός υποχθόνιου ηγέτη μιας φυλής χιμπατζήδων που απειλεί να καταλάβει ολόκληρο τον πλανήτη.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.00

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

3,5
  • Animation

Μετά την απροσδόκητη επανένωση του Γκάρφιλντ με το χαμένο πατέρα του, τον αλητόγατο Βικ, αυτός και ο φίλος του Όντι αναγκάζονται να συνεργαστούν μαζί του σε μια επικίνδυνη ληστεία.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 17.45 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι

  • Τρόμου

Ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε μια απομακρυσμένη καμπίνα, όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει απροσδόκητα. Η νύχτα, ωστόσο, αρχίζει να παίρνει απειλητικές διαστάσεις τη στιγμή που τρεις άγνωστοι μασκοφόροι με άγνωστα κίνητρα τους περικυκλώνουν.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 21.40

Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας

2
  • Θρίλερ

Ο Αλεχάνδρο είναι ένας έμπειρος πιλότος κοντά στη σύνταξη. Μια ασήμαντη παρατυπία του, ωστόσο, θα τον κάνει ευάλωτο στην απαίτηση των αργεντίνικων μυστικών υπηρεσιών να μεταφέρει μια μαύρη βαλίτσα σε κάθε πτήση του προς τη Μαδρίτη. Αλλά οι ενδιαφερόμενοι για το περιεχόμενό της είναι πολλοί.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.30

Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ

2
  • Δραματική

Με φόντο το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο συγγραφέας Κ. Σ. Λιούις και ο ψυχαναλυτής Σίγκμουντ Φρόιντ επιδίδονται σε μια σειρά φιλοσοφικών αντιπαραθέσεων γύρω από τις έννοιες της θρησκείας και της πίστης, την ώρα που οι εξελίξεις στον κόσμο είναι ραγδαίες.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.40

Φανταστικοί Φίλοι

1,5
  • Κωμωδία

Ένα κορίτσι που έχει την ικανότητα να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να επανενώσει όσους είναι μόνοι.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ., Παρ., Δευτ.-Τετ.: 17.45 με υπότιτλους

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.10 μεταγλ.