Follow us

Καπνιστός σολομός με βούτυρο άνηθου

Παρτίστικn εορταστική πολυτέλεια με σαμπάνια και φίνο finger food. Ο σεφ της Moet & Chandon, Pascal Tingaud, σε μια επίσκεψη αστραπή στην Αθήνα, συνδυάζει για το ΕΥ εδέσματα με καμπανίτες.

Καπνιστός σολομός με βούτυρο άνηθου

Υλικά

Υλικά (για 10 άτομα)

2 φέτες καπνιστός σολομός

4 φέτες ψωμιού για τοστ

20 γρ. βούτυρο

1 λεμόνι (χυμός)

50 γρ. άνηθο

Ροδέλες λεμονιού

Παρασκευή

Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το αναμιγνύουμε με το χυμό και το άνηθο.

Τοστάρουμε ελαφρώς το ψωμί, το κόβουμε σε τρίγωνα και το αλείφουμε με το μίγμα του βουτύρου.

Βάζουμε πάνω τους σολομό και κομματάκια από ροδέλες λεμονιού.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.