banner
banner

Xταπόδι με ούζο από τον Χρύσανθο Καραμολέγκο

Συνταγή

Xταπόδι με ούζο από τον Χρύσανθο Καραμολέγκο
Υλικά

1 κιλό χταπόδι

200 ml ούζο

banner
Παρασκευή

Βράζουμε το χταπόδι με το ούζο ως συνήθως, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Το περνάμε από τη σχάρα και το σερβίρουμε με λαδολέμονο.

Να πώς ο σεφ αντιλαμβάνεται το μίνιμαλ του ελληνικού ουζομεζέ. Με δύο μόλις υλικά δημιουργεί ένα πολύ, μα πολύ, γευστικό πιάτο!

banner

Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος