Binge-watching: Στο Disney+ θα βρεις τις αγαπημένες σειρές που καθόρισαν τη σύγχρονη TV

Απολαύστε ξανά (ή για πρώτη φορά) σειρές που παίρνουν το χρόνο τους και κατεβάζουν ταχύτητες, προσκαλώντας τους θεατές να κάνουν το ίδιο, μόνο στο Disney+.

New Girl New Girl

Την εποχή των μίνι σειρών που μας έχει (παρά)συνηθίσει στην γρήγορη κατανάλωση σύντομου περιεχομένου, το Disney+ επιστρέφει νοσταλγικά σε αγαπημένες σειρές μεγάλης διάρκειας και μας θυμίζει την αξία τους. Από το κλασσικό "The Simpsons" και το ανατρεπτικό sit-com "Ιt’s Always Sunny in Philadelphia" μέχρι το "Ηow I Met Your Mother" και το "Modern Family", η πλατφόρμα γιορτάζει το είδος της κωμωδίας με σειρές που καθόρισαν το σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο, στρώνοντας το έδαφος για πολλές που ακολούθησαν. Σειρές που μας χάρισαν γέλια και ατάκες που εγγράφηκαν για πάντα στην ποπ κουλτούρα, αλλά και συγκινήσεις, καθώς μας προσκάλεσαν να "μεγαλώσουμε" μαζί με τους χαρακτήρες τους.

Οι μακράς διαρκείας κωμικές σειρές που βλέπουμε στο Disney+

Modern Family
Modern Family

Modern Family (Κύκλοι 1 έως 11)

Μια από τις πιο diverse, χαοτικές τηλεοπτικές οικογένειες σε μια από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες καταστάσεων των τελευταίων χρόνων, η οποία διακρίθηκε με 22 Βραβεία Emmy. Η απόλυτη πατριαρχική φιγούρα της αμερικανικής TV, ο Εντ Ο’ Νιλ του "Married With Children" έρχεται χρόνια μετά να υποδυθεί τον Τζέι Πρίτσετ, πατέρα της Κλερ και του Μίτσελ, έναν χωρισμένο πατέρα (και παππού) ο οποίος παντρεύεται για 2η φορά. Πατέρας, κόρη και γιος, διαμορφώνουν τις δικές τους οικογένειες: Ο Τζέι με την Κολομβιανή Γκλόρια και τον γιο της, Μάνι, η Κλερ και ο άντρας της Φιλ με τα τρία παιδία τους, ο Μίτσελ με τον σύζυγό του Κάμερον και την υιοθετημένη κόρη τους Λίλη. Τρεις οικογένειες σε μία τόσο ξεκαρδιστική όσο συγκινητική "Μοντέρνα Οικογένεια".

How I Met Your Mother
How I Met Your Mother

How I Met Your Mother (Κύκλοι 1 έως 9)

Η μοναδική τηλεοπτική παρέα που κατάφερε να αγαπηθεί τόσο όσο (ή και παραπάνω από) "Τα Φιλαράκια", ο Τεντ, η Ρόμπιν, ο Μπάρνι, η Λίλη και ο Mάρσαλ σχηματίζουν τον μικρόκοσμο του "How I Met Your Mother". Απευθυνόμενος στα παιδιά του ως αφηγητής, ο Τεντ ανατρέχει στο νεανικό παρελθόν του για να φτάσει στο πως γνώρισε την μητέρα τους. Αυτές οι αναδρομές αποτελούν και τη βασική πλοκή της σειράς, η οποία ακολουθεί τους πέντε φίλους καθώς εξερευνούν τον έρωτα, τη φιλία και τα μεταξύ τους όρια, παράλληλα με τις δουλειές τους, τα οικογενειακά δράματα και άπειρες κωμικές στιγμές.

simpsons

The Simpsons (Κύκλοι 1 έως 34)

Oι "Simpsons" του Ματ Γκρέινινγκ μετράνε μέχρι σήμερα 35 σεζόν και άλλα τόσα βραβεία Emmy, ενώ έχουν διακριθεί από κορυφαία παγκόσμια μέσα ως μια από τις καλύτερες animation -και όχι μόνο- σειρές όλων των εποχών, ξεχωρίζοντας για την έξυπνη κριτική της στην αμερικανική κοινωνία και τον δυτικό πολιτισμό. Χρησιμοποιώντας τα μέλη της οικογένειας, Χόμερ, Μαρτζ, Μπαρτ, Λίσα και Μάγκι, ως δοχεία για τον σχολιασμό του, ο δημιουργός διεισδύει στην ανθρώπινη ψυχολογία και τις σχέσεις με έναν θρασύ, πάντα επίκαιρο και διαχρονικό τρόπο.

family guy

Family Guy (Κύκλοι 1 έως 22)

Ο πατριάρχης Πίτερ Γκρίφιν, η νοικοκυρά γυναίκα του Λόις, η παραμελημένη έφηβη κόρη τους Μεγκ, ο περίεργος γιος τους Κρις, το παράλογα ομιλητικό και ευφυές κακιασμένο μωρό τους Στιούι και ο ανθρωπόμορφος σκύλος τους Μπράιαν, συντελούν τη δυσλειτουργική πυρηνική οικογένεια του Σεθ ΜακΦάρλαν. Το "Family Guy" χαρίζει αναζωογονοτική ευθύτητα και μοναδικούς χαρακτήρες, καθ’ ένας από τους οποίους χτίζεται ιδανικά ώστε να ασκήσει to-the-point κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις: χάσμα γενεών, καπιταλισμός, περιβάλλον, έμφυλα ζητήματα. Για αυτό και δε διστάσει να ενσωματώσει αληθινά πρόσωπα και ονόματα της δημόσιας σφαίρας (πχ. Χίλαρι Κλίντον) στην πλοκή του.

New Girl
New Girl

New Girl (Κύκλοι 1 έως 7)

Ποτέ η συγκατοίκηση δεν ήταν τόσο δελεαστική. Η Ζόι Ντεσανέλ υποδύεται την Τζες, μια καλοπροαίρετη και απολαυστικά άβολη δασκάλα που τραγουδάει πιο συχνά απ’ ότι μιλάει, η οποία ψάχνοντας για σπίτι καταλήγει στο λοφτ που έγινε σημείο κατάτεθέν για τους φαν του "Νew Girl". Εκει συγκατοικούσαν ήδη ο Νικ, ο Σμιτ, ο Κόουτς, αργότερα ο Ουίνστον και ακόμα αργότερα η Σίσι, κολλητή φίλη της Τζες. Μοναδικά ιδιαίτεροι χαρακτήρες που είναι αδύνατον να μην λατρέψει κανείς, σε μια σύνθεση που μοιάζει καρμική και μια αφήγηση που διαθέτει αστείρευτο χιούμορ καθ’ όλες τις 7 σεζόν. Κερασάκι στην τούρτα το ταιριαστό soundtrack και οι guest εμφανίσεις, από τον Prince και την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι την Τζέιμι Λι Κέρτις και την Μέγκαν Φοξ.

Για λίγο ακόμα binge-watching...

Atlanta
Atlanta

Μη χάσετε το "What We Do in the Shadows" που ενσωματώνει το horror στοιχείο φαντασίας στην κωμωδία, το αμερικανικό ιατρικό sit-com "Scrubs" που κυκλοφόρησε το 2001, το πανέξυπνα (αυτό)σαρκαστικό "black-ish" και τα "Χρυσά κορίτσια" της δεκαετίας του ’80 που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Όσον αφορά τους φαν των δραματικών σειρών, το Disney+ φιλοξενεί τα "Grey’s Anatomy” (κύκλοι 1 έως 19), "Station 19" (κύκλοι 1 έως 6), "Criminal Minds" (κύκλοι 1 έως 16), "Desperate Housewives" (κύκλοι 1 έως 8), "9-1-1" (κύκλοι 1 έως 6) και "Αtlanta" (κύκλοι 1 έως 4).

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo Disney+ στο www.disneyplus.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.