Οι καλύτερες σειρές για να περάσεις τις φετινές γιορτές

Ψάξαμε και εντοπίσαμε τις καλύτερες σειρές για τις φετινές γιορτές, ώστε να τις απολαύσεις μόνος ή με παρέα. Let the fun begin!

Yellowstone

Οι γιορτές πλησιάζουν και η σκέψη μας όλο και πιο συχνά τρέχει στις ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης που έρχονται. Σίγουρα τα σχέδιά σου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, άραγμα στον καναπέ, με τον απαραίτητο χριστουγεννιάτικο στολισμό τριγύρω και παρέα την κουβέρτα και το αγαπημένο σου σνακ. Και η ερώτηση είναι μία: αν αυτή δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τηλεοπτικούς μαραθώνιους σειρών χωρίς ενοχές, τότε ποια είναι; Καμία άλλη! Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και εντοπίσαμε τις καλύτερες σειρές για τις φετινές γιορτές, ώστε να τις απολαύσεις μόνος ή με παρέα. Let the fun begin!

Βούτηξε για τα καλά στο "Yellowstone Universe"…και δεν θα το μετανιώσεις!

"Yellowstone"

Μιλάμε για μια από τις καλύτερες western σειρές που μπορείς να δεις, από τον master του είδους,Taylor Sheridan (Hell or High Water, Sicario). Αυτό το επικό δράμα ακολουθεί την ιστορία της οικογένειας Dutton, που ελέγχει το μεγαλύτερο κτηνοτροφικό αγρόκτημα της Αμερικής. Πρόκειται για μια πιστή μελέτη ενός βίαιου κόσμου μακριά από τον έλεγχο των ΜΜΕ, όπου οι μεσίτες θησαυρίζουν υφαρπάζοντας κομμάτια γης, οι μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και ξυλείας ελέγχουν την πολιτική, το πόσιμο νερό δηλητηριάζεται και οι ανεξιχνίαστες δολοφονίες δεν αποτελούν είδηση. Το λαμπερό cast της σειράς απαρτίζουν οι Kevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes και Wes Bentley.

1883
"1883"

"1883"

Μετά την μεγάλη επιτυχία του "Yellowstone", ο Taylor Sheridan έχτισε ολόκληρο σύμπαν γύρω από αυτό, μέσα από spin-off σειρές. Το "1883" είναι η πρώτη από αυτές και η ιστορία που αφηγείται τοποθετείται χρονολογικά πριν από τα γεγονότα στο "Yellowstone". Ακολουθεί την μετεμφυλιακή γενιά της οικογένειας Dutton στα τέλη του 19ου αιώνα, καθώς "δραπετεύει" από τη φτώχεια για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον στην αμερικανική γη της επαγγελίας - την Μοντάνα. Εκεί θα δημιουργήσει αυτό που τελικά θα γίνει το Yellowstone Ranch. Ο Sam Elliott (A Star is Born), σε πρωταγωνιστικό ρόλο που του ταιριάζει γάντι.

1923
"1923"

"1923"

Στο 2ο spin-off του "Yellowstone Universe" μεταφερόμαστε στις αρχές του 20ου αιώνα και γνωρίζουμε μια άλλη γενιά της οικογένειας Dutton, όταν οι πανδημίες, η ιστορική ξηρασία, το τέλος της ποτοαπαγόρευσης και η Μεγάλη Ύφεση μαστίζουν την Μοντάνα και ολόκληρες τις ΗΠΑ. Extra λόγος για να δεις τη σειρά: το λαμπερό πρωταγωνιστικό δίδυμο Harrison Ford-Helen Mirren!

Όλες οι σειρές του "Yellowstone Universe" θα είναι διαθέσιμες από την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

Entitled
"Entitled"

"Entitled": αστεία και απρόσμενα συναισθηματική κωμωδία

Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει από τη λίστα μας και μια κωμική πρόταση. Ο λόγος για τη σειρά Entitled, με τον Brett Gelman του Stranger Things, στον ρόλο ενός Αμερικανού που κληρονομεί, μετά το θάνατο της Βρετανίδας συζύγου του, την ετοιμόρροπη γοτθική έπαυλη της οικογένειάς της. Τώρα, πρέπει να γνωρίσει αυτήν την αποξενωμένη και εκκεντρική οικογένεια, που θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει μέρος της περιουσίας. (Πρεμιέρα: Παρασκευή 8/12, 22:00, COSMOTE SERIES HD).

Devil’s Peak
"Devil’s Peak"

"Devil’s Peak": ένα αστυνομικό θρίλερ για την εκδίκηση και τη συγχώρεση

Εδώ έχουμε μια πρόταση για εσένα που αναζητάς έντονη δράση. Βασισμένη στο best seller του Deon Meyer, η σειρά ακολουθεί τον ντετέκτιβ Griessel, ο οποίος καταδιώκει έναν εκδικητικό δολοφόνο, που έχει πάρει τον νόμο στα χέρια του, εξαιτίας της δολοφονίας του γιου του. Καθώς ο Griessel πλησιάζει στον στόχο του, έρχεται αντιμέτωπος με τους δικούς του δαίμονες και παρασύρεται σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. (Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Σάββατο 9/12, 20:00, COSMOTE SERIES MARATHON HD).

Vigil
"Vigil"

"Vigil": το καταιγιστικό crime drama επιστρέφει

Αλλάζουμε είδος και περνάμε στη δραματική σειρά "Vigil", που με τον πρώτο της κύκλο κέρδισε International Emmy και έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στο BBC. Η δεύτερη σεζόν φεύγει από τα βάθη της θάλασσας και στρέφεται στον ουρανό, με μια νέα έρευνα να οδηγεί τις Silva και Longacre στον κρυφό κόσμο της αεροπορίας. Το δίδυμο αναλαμβάνει να βρει την αιτία πίσω από τους πολλαπλούς θανάτους σε μια σκωτσέζικη στρατιωτική εγκατάσταση, αντιμετωπίζοντας μεγάλους κινδύνους. Στο ρόλο της Longacre επιστρέφει η Rose Leslie, που γνωρίσαμε ως Ygritte στο Game of Thrones. (Πρεμιέρα: Τρίτη 12/12, 22:00, COSMOTE SERIES HD).

Σημαντική σημείωση για εσένα που δεν μπορείς να συντονιστείς live!
Μπορείς να απολαύσεις όλες τις παραπάνω σειρές όποια στιγμή και σε όποιο ρυθμό θέλεις, μέσα από τον δωρεάν on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

Καλή θέαση και καλές γιορτές!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.