Οι Oasis στην Ελλάδα δε θα έρθουν, έρχεται όμως το ντοκιμαντέρ τους στο Disney+

Τα εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του γκρουπ εξαντλήθηκαν για όλα τα lives, οπότε προς ώρας βολευόμαστε με το στριμινγκ του "Oasis: Don’t Look Back In Anger".

Oasis: Don't Look Back in Anger 3

Η ταινία - ντοκιμαντέρ "Oasis: Don’t Look Back In Anger", που παρουσιάζει την επανένωση των αγαπημένων πλέον αδερφών Gallagher έρχεται από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Disney+. 

Και τα καλά νέα για τους Oasis lovers δεν σταματούν εδώ! Ως η αποκλειστική streaming υπηρεσία, όπου θα είναι διαθέσιμο το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ, "Oasis: Don’t Look Back In Anger", το Disney+ θα παρουσιάσει επίσης αδημοσίευτο υλικό, συμπεριλαμβανομένων στιγμιότυπων από την κοινή συνέντευξη των Liam και Noel Gallagher, καθώς και ολόκληρες τις ερμηνείες των τραγουδιών "Wonderwall" και "Slide Away". Για πρώτη φορά, θα είναι επίσης διαθέσιμες αποκλειστικά στους συνδρομητές του Disney+ οι ερμηνείες των "D'You Know What I Mean?" και "Half The World Away".

Η υπόθεση του ντοκιμαντέρ

Η ταινία-ντοκιμαντέρ έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και έχει αγαπηθεί από το κοινό, καταγράφοντας 97% Fresh στο Rotten Tomatoes, καθώς και 98% θετική βαθμολογία από το κοινό.

Σε σενάριο και δημιουργία του Steven Knight και σκηνοθεσία των Dylan Southern και Will Lovelace, το "Oasis: Don’t Look Back In Anger" καταγράφει τη θριαμβευτική περιοδεία επανένωσης των Liam και Noel Gallagher, με τίτλο "Oasis Live ‘25", μία από τις πιο πολυαναμενόμενες επιστροφές στον χώρο του rock ‘n’ roll. Η ταινία αποτελεί μια αισιόδοξη και δυναμική καταγραφή του κορυφαίου μουσικού γεγονότος του 2025, αποτυπώνοντας την εμπειρία και τα συναισθήματα του συγκροτήματος και των θαυμαστών τους σε όλο τον κόσμο. Μέσα από μια μοναδική οπτική, η ταινία προσφέρει πρόσβαση στις πρόβες, τα παρασκήνια, τις live εμφανίσεις, καθώς και τις πρώτες κοινές συνεντεύξεις των Noel Gallagher και Liam Gallagher μετά από περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα με την παγκόσμια, sold-out περιοδεία του συγκροτήματος, η ταινία εξερευνά τον βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπο αυτής της παγκόσμιας πολιτιστικής στιγμής, καθώς και τη σημασία που έχει η μουσική τους για το κοινό και τις γενιές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το Ριφιφί (ξανα)σαρώνει και στη Magenta TV

Η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια επανήλθε στο προσκήνιο με την προβολή του στην ιδιωτική τηλεόραση μέσω της συχνότητας του Alpha, σκίζει σε τηλεθέαση και όλοι έσπευσαν να το ξαναδούν και στη Magenta TV, από την οποία και προέρχεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2026

Ο Rex επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτός είναι ο πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός που δίνει τη φωνή του στον Max

Ο θρύλος επιστρέφει σε αποκλειστική Α’ τηλεοπτική μετάδοση, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, και κάθε Κυριακή στις 21:00 στον Alpha TV.

Μια εβδομάδα με σπάνια ντοκουμέντα από το Αρχείο της ΕΡΤ (28/09-04/10)

Σπάνια ντοκουμέντα και ξεχωριστές τηλεοπτικές στιγμές από το Αρχείο της ΕΡΤ έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, με αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού.

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας (28/09-04/10)

Όλες οι νέες, αξιόλογες σειρές που κυκλοφορούν εντός της εβδομάδας στις πλατφόρμες streaming, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση για να μη λείψει τίποτα από τη λίστα σου.

Αυτοί είναι οι αγώνες Nations League  που παίζουν σήμερα (28/09)

Ποδοσφαιρική Δευτέρα με τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων για τη διοργάνωση να κυριαρχούν.

Απόψε (28/09) στην TV: Λίαμ Νίσον σε επικίνδυνη αποστολή

Ένας πρώην πράκτορας αναλαμβάνει μια φαινομενικά απλή αποστολή, όμως σύντομα βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι προδοσίας.

Απόψε (27/09) στην TV: Το αριστούργημα που επαναπροσδιόρισε τον τρόμο

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ μετατρέπει το ομότιτλο βιβλίο σε μια αριστουργηματική κλειστοφοβική ταινία τρόμου.