Η σειρά που πρέπει να δεις αν διψάς για (τηλεοπτική) εκδίκηση

Έγινε μόλις διαθέσιμη και συζητιέται εδώ και πολύ καιρό για πολλούς λόγους.

Punisher One Last Kill

Αν τελευταία αισθάνεσαι πως δε βρίσκεις με τίποτα μία ιστορία εκδίκησης της προκοπής για να παρακολουθήσεις, αυτό εδώ το κείμενο είναι για εσένα. Μόλις κυκλοφόρησε το Marvel Television Ξεχωριστή Παρουσίαση: The Punisher: One Last Kill στο Disney+ και κάτι μας λέει ότι θα το εκτιμήσεις. Η ιστορία έχει ως εξής:

Ο Frank Castle δεν ξέρει πώς να ζήσει χωρίς πόλεμο. Για χρόνια, η εκδίκηση ήταν ο μόνος του σκοπός, το μόνο που τον κρατούσε ζωντανό. Τώρα που οι εχθροί του βρίσκονται σε καταστολή, εκείνος κοιτάζει το κενό που άφησαν πίσω τους και να αναρωτιέται για τον εαυτό του τι έμεινε από τον άντρα που ήταν κάποτε. Όμως, η ηρεμία δεν κρατά ποτέ για πολύ στην περίπτωσή του. Μια απροσδόκητη δύναμη τον επαναφέρει στη μάχη, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει μια τελευταία απειλή που ταυτόχρονα αποτελεί μια τελευταία ευκαιρία να δώσει νόημα σε μια ζωή χτισμένη πάνω στη βία.

Punisher One Last Kill
©2026 Disney

Ο Jon Bernthal επιστρέφει στον ρόλο που τον καθιέρωσε ως τον πιο ωμό αντιήρωα της Marvel, αυτή τη φορά συνυπογράφοντας το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη Reinaldo Marcus Green. Ο Green, γνωστός για τη δουλειά του στο King Richard, φέρνει μια κινηματογραφική αισθητική που αναβαθμίζει το εν λόγω υλικό πέρα από την τυπική δράση των superheroes. Το "Marvel Television Ξεχωριστή Παρουσίαση: The Punisher: One Last Kill"  εκτός από ιστορία εκδίκησης, είναι μια εξερεύνηση του τι σημαίνει να ζεις με το βάρος της βίας και να προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτήν. Και αν σε αυτήν κρύβεται μία τελευταία ευκαιρία για εξιλέωση, ή τουλάχιστον για απαντήσεις, για τον Punisher είναι ευπρόσδεκτη και με το παραπάνω. 

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook, Tik Tok και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ο Βασίλης Μπούτσικος και η Ντένια Στασινοπούλου καμιά φορά ζηλεύουν τους ρόλους τους

Ο Βασίλης Μπούτσικος και η Ντένια Στασινοπούλου, το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς "Το Παιδί" της ΕΡΤ, μιλούν στο "α" για τη ζωή μέσα και έξω από το πλατό, την εξάντληση, την ανάγκη για ουσιαστική σύνδεση και τη σημασία τού να αφήνεσαι στις αλλαγές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
20/05/2026

Απόψε (20/05) στην TV: Ένα σαγηνευτικό βαμπίρ

Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ και Αντόνιο Μπαντέρας σε μια συνύπαρξη άπειρου κάλλους σε αυτήν την γοτθική ταινία τρόμου.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05)

Τι θα δούμε σήμερα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το Cinobo παρουσιάζει 12 βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Καννών

Oι Χρυσοί Φοίνικες που αγαπήσατε και άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο σε μια μοναδική συλλογή, αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Cinobo.

Απόψε (19/05) στην TV: Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αγκάθα Κρίστι

Υποδειγματική μεταφορά ενός μπεστ σέλερ της Αγκάθα Κρίστι, το οποίο υποστηρίζεται από σεναριακή αρτιότητα, σκηνοθετική στιβαρότητα κι ένα ονειρεμένο all star cast.

Όλα τα αφιερώματα από το Αρχείο της ΕΡΤ για αυτήν την εβδομάδα

Αφιερώματα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αθηνών και για σπουδαίες προσωπικότητες.

Είχε το Outlander το κλείσιμο που άρμοζε σε αυτήν τη σειρά φαινόμενο;

Η αγαπημένη σειρά έκανε τον κύκλο της ύστερα από δώδεκα χρόνια και οκτώ σεζόν, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για πιθανή επιστροφή με ταινία στο μέλλον.