Απόψε (29/01) στην TV: Σύγχρονο γουέστερν με Λίαμ Νίσον και Πιρς Μπρόσναν

Παλιομοδίτικο, αλλά στέρεο, σεναριακά και σκηνοθετικά, γουέστερν στα χνάρια του «Τζερεμαϊα Τζόνσον».

seraphim

Εχθροί για Πάντα

Μετά το τέλος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, πέντε άντρες καταδιώκουν τον πρώην αξιωματικό των Βορείων Γκίντεον κατά μήκος της πολιτείας της Νεβάδα. Αρχηγός του αποσπάσματος των μισθοφόρων είναι ο πρώην συνταγματάρχης Κάρβερ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Γκίντεον για όσα έγιναν στο Σέραφιμ Φολς.

Παλιομοδίτικο, αλλά στέρεο, σεναριακά και σκηνοθετικά, γουέστερν στα χνάρια του "Τζερεμαϊα Τζόνσον" και του "Εκδικητή Εκτός Νόμου". Βιβλικές αναφορές, λειτουργική χρήση του, χιονισμένου ή ερημικού, τοπίου, δύο σπουδαίοι ηθοποιοί κι ένα μεταφυσικό φινάλε-έκπληξη.

Αμερικανική ταινία του Ντέιβιντ Φον Άνκεν, με τους Πιρς Μπρόσναν, Λίαμ Νίσον, Αντζέλικα Χιούστον.

ΣΚΑΪ 01:00

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Οι Αθώοι": Μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά εποχής του Mega

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της σειράς που αντλεί τη σεναριακή της έμπνευση από το εμβληματικό πεζογράφημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, "Κατάδικος".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/01/2026

Απόψε (28/01) στην TV: Μία από τις πιο ανατριχιαστικές ερμηνείες του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ριμέικ μιας ασπρόμαυρης ταινίας του Τζ. Λι Τόμσον με τους Γκρέγκορι Πεκ και Ρόμπερτ Μίτσαμ (εμφανίζονται εδώ ως γκεστ σταρ).

Tο "Ella McCay" μιλά για ανθρώπους που αγαπάμε και πώς να τους αντέξουμε

Πίσω από την κωμωδία του Disney+, που κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου βρίσκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ και Emmy, Τζέιμς Λ. Μπρουκς.

Οι διεθνείς εξελίξεις έρχονται στο "Forcé" με τον Σωτήρη Δανέζη

Η κρίση στη Γροιλανδία και οι εξελίξεις στο Ιράν και στη Μινεσότα μέσα από τη ματιά του Αμερικανού στρατηγού ε.α. Μπεν Χότζες.

Συνεχίζει, ασταμάτητα, τα ρεκόρ "Η Μεγάλη Χίμαιρα"

Η διεθνής παραγωγή ξεπέρασε τις 3.100.000 θεάσεις στο Ertflix και αναδεικνύεται ως δημοφιλής τηλεοπτική πρόταση. Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε.

Απόψε (27/01) στην TV: Μάλλον ο πιο γνωστός Μπάτμαν από όλους

Ο αγώνας του Μπάτμαν, του μασκοφόρου εκδικητή, κατά του εγκλήματος και ιδιαίτερα κατά του παρανοικού Τζόκερ.

Απόψε (26/01) στην TV: Η Μέριλ Στριπ στον ρόλο μιας θρυλικής σεφ

Μία 'νόστιμη' ταινία με μια εμβληματική ηθοποιό απόψε στην ελληνική τηλεόραση.