Η Άγιο Εντέμπιρι και ο Γουίλ Σαρπ στη νέα σειρά του Apple TV+

Με φόρα από τις πρόσφατες επιτυχίες τους, οι δύο ηθοποιοί επιστρέφουν στην τηλεόραση με το rom-com "Prodigies".

The Bear

Είναι μάλλον ιδανική στιγμή στην καριέρα των Άγιο Εντέμπιρι και Γουίλ Σαρπ να κυνηγήσουν κάτι καινούριο: η δυναμική του "The Bear" φέρνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες για την πρώτη, ενώ το "Too Much", η ρομαντική σειρά του Netflix, μοιάζει να αναβάθμισε την παρουσία του δεύτερου στο διεθνές star system. Το Apple TV+ θα φιλοξενήσει τη νέα rom-com σειρά, "Prodigies", με δημιουργό και πρωταγωνιστή τον Σαρπ και την Εντέμπιρι στο πλευρό του.

Too Much
"Too Much"

Η σειρά "Prodigies", σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της σειράς, εστιάζει σε "δύο πρώην παιδιά-θαύματα που είναι μαζί από όταν ήταν μικροί. Τώρα, μόλις έχουν φτάσει τα 30 τους και αρχίζουν να αναρωτιούνται αν η πολύ συνηθισμένη καθημερινότητά τους ανταποκρίνεται τελικά στην ξεχωριστή υπόσχεση της παιδικής τους ηλικίας. Αναπόφευκτα, βρίσκονται να θέτουν τα ίδια ερωτήματα για τη σχέση τους. Καθώς οι προσωπικές ελπίδες και ανάγκες τροφοδοτούν τις συγκρούσεις της κοινής τους ζωής, η σειρά αμφισβητεί τον πυρήνα των ρομαντικών αφηγήσεων: ότι η ιστορία τελειώνει όταν οι ήρωες καταλήξουν μαζί. Στη ζωή, σίγουρα, αυτό είναι μόνο η αρχή".

Ανακοινώθηκε πως ο Τζον Μάλκοβιτς θα περάσει από τη σειρά ως guest star, ενώ ανάμεσα σε άλλα μέλη του καστ βρίσκονται οι Αντρέν Γουαρντ-Χάμοντ, Γιούμι Άσο, Τομπάιας Μένζις, Ρίνα Σαγουαγιάμα, Σοφία ντι Μαρτίνο, Ρίς Σίαρσμιθ, Νάμπαν Ρίζουαν, Μίρα Σίαλ και Λόλι Άντεφοουπ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (24/12) στην TV: Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Νικόλ Κίντμαν

Heists και αισθησιακή ατμόσφαιρα σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

"Το Παιδί": Η σειρά που ξαναφέρνει το γέλιο στην ελληνική TV

Καυστικό χιούμορ, απρόβλεπτη πλοκή και λατρεμένοι χαρακτήρες στην καθημερινή μαύρη κωμωδία της ΕΡΤ.

Γιατί στις γιορτές βλέπουμε ξανά και ξανά τις ίδιες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Μοιάζει σαν ritual που ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια ή σαν άγραφος νόμος. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την χαρά που νοιώθουμε;

Απόψε (23/12) στην TV: Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία των Millennials

Ο Κέβιν επιστρέφει στο καθιερωμένο ραντεβού του απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

5 κλασικά χριστουγεννιάτικα επεισόδια της TV που αξίζει να δεις ξανά και ξανά

Πάρτι στο γραφείο, φωτάκια, stop motion, επικές ατάκες και γιορτινό πνεύμα σε πέντε από τα πιο κλασικά sitcoms.

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων βλέπουμε σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ

Ένα τηλεοπτικό ταξίδι στο παρελθόν με εξαιρετικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αλλά και αφιερώματα στην ΕΡΤ, που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των γιορτινών ημερών.

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η επιστροφή του Stanger Things και ό,τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στην τηλεόραση την εβδομάδα των Χριστουγέννων.