To "Untamed" επιβεβαιώνεται για δεύτερη σεζόν

Η "limited" σειρά του Netflix αναβαθμίζεται και ο Κάιλ Τέρνερ προχωράει στην επόμενη υπόθεση.

Untamed

Είναι γνωστό πλέον πως το Netflix είναι προσαρμοστικότατο. Από ξαφνικές ακυρώσεις, σε σειρές που δεν πέτυχαν τους προβλεπόμενους στόχους σε ανακοινώσεις για νέες σεζόν, η πλατφόρμα μοιάζει να ακολουθεί τον παλμό των συνδρομητών του με μεγάλη ακρίβεια. Σύμφωνα με το Variety, έχουμε λόγους να χαιρόμαστε: το "Untamed", η σειρά μυστηρίου που έχει κατακλύσει το ίντερνετ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Δεν είναι παράλογο: η σειρά κατάφερε να φτάσει το νούμερο 1  σε θεάσεις στην αγγλόφωνη πλευρά του Netflix, με περισσότερους από 24 εκατομμύρια συνδρομητές να το έχουν παρακολουθήσει στις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του. 

Στην πρώτη σεζόν ακολουθήσαμε τον Κάιλ Τέρνερ (Έρικ Μπάνα) όσο προσπαθούσε να εξιχνιάσει την υπόθεση μίας βάναυσης δολοφονίας στο Εθνικό Πάρκο Γιοσεμάιτι. Με φόντο την αμερικανική φύση, ο Τέρνερ προσπαθεί να επιβάλει τον ανθρώπινο νόμο σε ένα χαώδες τοπίο. Δίπλα στον Μπάνα παίζουν οι Σαμ Νιλ ("Possession", "Peaky Blinders"), Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ ("Smile 2"), Λίλι Σαντιάγκο, Γουίλσον Μπέθελ ("Daredevil: Born Again"), Ραούλ Μαξ Τρουχίγιο ("Apocalypto").

"Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που έχουμε την ευκαιρία να ζωντανέψουμε μία ακόμη σεζόν του "Untamed". Η ανταπόκριση στην πρώτη σεζόν είναι μία απόδειξη της απίστευτης δουλειάς που έκανε το συνεργείο μας για να προσφέρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ανυπομονώ να οδηγήσω τον Κάιλ στο επόμενό του ταξίδι", δήλωσε ο Μπάνα για την ανανέωση της σειράς.

Δείτε το trailer του "Untamed":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (09/02) στην TV: Ζόμπι αποκάλυψη παρέα με τον Μπραντ Πιτ

Αδρεναλίνη και δράση γεμίζουν αυτό το κλισέ, αλλά ψυχαγωγικό μπλοκμπάστερ απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/02/2026

Οι νέες ελληνικές σειρές που αξίζουν την προσοχή σου

Εάν αγαπάτε τις βραδιές στο σπίτι με μυθοπλασία α λα ελληνικά, τότε συγκεντρώσαμε ό,τι μας έκανε κλικ και αξίζει να δούμε στην τηλεόραση.

Απόψε (07/02) στην TV: Άλλη μία ευκαιρία για να δεις το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Λάνθιμος επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας με τη ταινία που κέρδισε πέρα από τέσσερα Όσκαρ, τις καρδιές κριτικών και κοινού ομοίως.

"Οι Κυρίες του Ρεμπέτικου": Με αφιέρωμα στη Ρόζα Εσκενάζυ το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης, θα προβληθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Πώς υποδέχθηκε το κοινό τους "Αθώους" στο Mega

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Mega απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στο twitter, για τη φωτογραφία, τη μουσική, στη σκηνοθεσία και τους ηθοποιούς.

Με αυτές τις σειρές θα κολλήσουμε το επόμενο διάστημα

Σειρές που έκαναν αυτές τις ημέρες, πρεμιέρα, σειρές που θα δούμε σε λίγες ημέρες, αλλά και άλλες που αναμένονται στους δέκτες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.