Απόψε (11/7) στην TV: δύο ταξίδια με διαφορετικές καταλήξεις

Μία βέσπα διασχίζει τη Σικελία, ενώ μία γυναίκα αντιμετωπίζει ένα ασυνήθιστο πρόβλημα στο Airbnb της απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Barbarian

"Αγαπημένο μου Ημερολόγιο"

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και ηθοποιός Νάνι Μορέτι γυρίζει με τη βέσπα του τη Ρώμη, ταξιδεύει στα νησιά της Σικελίας και αφηγείται τις περιπέτειές του με τους γιατρούς. Ένα ελεύθερο σεναρίου σινε-οδοιπορικό που μιλά για το σινεμά, την ιταλική καθημερινότητα και τελικά τη ζωή την ίδια με μια βαθιά συγκινητική, μελαγχολική, μα κατά βάθος αισιόδοξη απλότητα. Η καλύτερη ταινία του "Ιταλού Γούντι Άλεν", η οποία κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ Κανών. Ιταλο-γαλλική ταινία του Νάνι Μορέτι, με τον ίδιο και τους Ρενάτο Καρπεντιέρι, Αντόνιο Νεϊβίλερ.
Στη ΒΟΥΛΗ στις 22:00.

"Barbarian"

Η νεαρή Τες διαπιστώνει πως το Airbnb που έκλεισε ενόψει μίας συνέντευξης για δουλειά στην περιοχή την επόμενη μέρα είναι διπλοκλεισμένο από έναν άντρα που έχει εγκατασταθεί εκεί. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, αποφασίζει να κοιμηθεί εκεί. Όταν όμως ξυπνά στη μέση της νύχτας, η πόρτας της είναι ανοιχτή. Τίποτα, όμως, δεν την έχει προετοιμάσει γι' αυτό που θα συμβεί. Ανατριχιαστική, έξυπνα πολιτικοποιημένη και απρόβλεπτη, πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών. Αμερικανική ταινία του Ζακ Κρέτζερ, με τους Τζορτζίνα Κάμπελ, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζάστιν Λονγκ.
Στο OPEN στις 00:30.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο φαντάζεται έναν νέο "Frankenstein" στο Netflix

Η διασκευή του μεγάλου σκηνοθέτη είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Οι σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις που θα παίξουν στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Ένας μαραθώνιος με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ θα φιλοξενηθεί στο νέο δημόσιο κανάλι.

Απόψε (7/11) στην TV: τέσσερις διαφορετικές επιλογές

Κομεντί, θρίλερ και κατασκοπεία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτά θα παρακολουθήσουμε τον Νοέμβριο στο Disney+

Ταινίες, σειρές, ριάλιτι και ντοκιμαντέρ έρχονται για να μπουν στις watchlist μας.

9 σειρές που έρχονται στην Cosmote TV

Γουέστερν, φαντασία, κωμωδία και δράμα θα παίξουν στην πλατφόρμα.

Απόψε (6/11) στην TV: ένα εμβληματικό graphic novel

Ο Κιάνου Ριβς σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

"Αύριο": Η πρώτη ελληνική σειρά επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς του ERTFLIX δέχθηκαν τον ενθουσιασμό του κοινού.