Απόψε (6/7) στην TV: τρεις ρομαντικές ταινίες για τους λάτρεις του είδους

Τρυφερές, συγκινητικές και αστείες ιστορίες ζευγαριών απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Punch-Drunk Love Punch-Drunk Love

"Τρελά Πλούσιοι"

Η Νεοϋορκέζα Ρέιτσελ Τσου, καθηγήτρια οικονομικών, αποφασίζει να συνοδεύσει τον σύντροφό της, Νικ Γιανγκ, στο γάμο του καλύτερού του φίλου στη Σιγκαπούρη. Εκεί, η Ρέιτσελ θα γνωρίσει για πρώτη φορά την οικογένεια του Νικ και θα έρθει αντιμέτωπη με πολλές εκπλήξεις όταν θα ανακαλύψει ότι ο Νικ είναι γόνος της πλουσιότερης οικογένειας της χώρας. Αν και πατάει σε όλα τα κλισέ του rom-com είδους, πετυχαίνει ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Η ταινία αποτελείται εξ’ολοκλήρου από ασιατικό και αμερικανο-ασιατικό καστ, σάρωσε στα ταμεία και κέρδισε δύο υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες (καλύτερη ταινία σε κωμωδία/μιούζικαλ, καλύτερη γυναίκεια ερμηνεία σε κωμωδία/μιούζικαλ για την Κόνστανς Γου). Αμερικανική ταινία του Τζον Μ. Τσου, με τους Κόνστανς Γου, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιέο.
Στο STAR στις 16:00.

"Pretty Woman"

Ενας χρηματομεσίτης γοητεύεται από την απλότητα και ειλικρίνεια μιας πόρνης, την οποία προσπαθεί να μυήσει στα μυστικά της ζωής της υψηλής κοινωνίας. Σε ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της σύγχρονης κομεντί, ο Γκάρι Μάρσαλ έχει την εξυπνάδα να τονίσει ότι αυτό το ονειρικό παραμύθι μπορεί να συμβεί μόνο στο Χόλιγουντ, κάνοντας μια έξυπνη και μοντέρνα ερωτική κομεντί, που ανέδειξε σε σούπερ σταρ τη γοητευτική Τζούλια Ρόμπερτς και την οδήγησε στις υποψηφιότητες των Όσκαρ. Αμερικανική ταινία του Γκάρι Μάρσαλ, με τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζούλια Ρόμπερτς, Λάουρα Σαν Τζιάκομο.
Στον ALPHA στις 23:15.

"Χτυπημένος από Έρωτα"

Ο Μπάρι, ένας δυσλειτουργικός και αντικοινωνικός άντρας, καταπιεσμένος από τις επτά αδελφές του, ερωτεύεται τη Λένα που εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του. Πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσει πρώτα ένα κύκλωμα εκβιαστών της ροζ τηλεφωνίας. Ένας διαφορετικός Άνταμ Σάντλερ σε μια ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα και άνιση κομεντί που μοιράστηκε το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες 2002 με το "Μεθυσμένος με γυναίκες και ζωγραφική". Αμερικανική ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον, με τους Άνταμ Σάντλερ, Έμιλι Γουάτσον, Φίλιπ Σέιμουρ-Χόφμαν.
Στην ΕΡΤ1 στις 00:10.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το δημοφιλές "Απαραίτητο Φως" κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Η σειρά μυστηρίου που κυριάρχησε στο ERTFLIX τον περασμένο Μάρτιο έρχεται στις οθόνες μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/09/2025

Απόψε (18/9) στην TV: δράμα, τρόμος και κωμωδία

Φράνσις Φορντ Κόπολα, Τσαρλς Λότον και Εύα Νάθενα παίζουν απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Η ΕΡΤ ψάχνει την επόμενη ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2026

Μετά από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό θα επιλεχθεί το τραγούδι που θα ταξιδέψει στη Βιέννη.

3 ταινίες του Ρόμπερτ Ρέντφορντ που μπορείτε να δείτε στο ERTFLIX

Η πλατφόρμα αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη με ένα αφιέρωμα.

Γνωρίζουμε τους χαρακτήρες του "Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια"

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, ηθοποιοί και χαρακτήρες αποκαλύπτονται.

H "Φόνισσα" Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στις οθόνες μας

Το φιλόδοξο ντεμπούτο της σκηνοθέτριας και ενδυματολόγου Εύας Νάθενα έρχεται στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (17/9) στην TV: Κλιντ Ίστγουντ και Σαρλίζ Θερόν

Τέσσερις διαφορετικές κινηματογραφικές επιλογές προσφέρει απόψε η ελληνική τηλεόραση.