Τζένη Θεωνά και Αντίνοος Αλμπάνης κερδίζουν το κοινό στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η νέα ρομαντική κομεντί «Μαμά στα Κρυφά» ανεβαίνει στην κατάταξη με όλο και περισσότερες θεάσεις στο κανάλι και την πλατφόρμα του ERTFLIX.

Μαμά στα Κρυφά

Θετική ανταπόκριση και σε ότι αφορά την τηλεθέαση έχει από το τηλεοπτικό κοινό η απόφαση της ΕΡΤ να καθιερώσει ζώνη μυθοπλασίας και το Σαββατοκύριακο με τη μετάδοση της ρομαντικής κομεντί "Μαμά στα κρυφά".

Η νέα σειρά της ΕΡΤ σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα και σενάριο Πάνου Αμαραντίδη, με βασικούς πρωταγωνιστές την Τζένη Θεωνά και τον Αντίνοο Αλμπάνη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, αν και βρίσκεται στον "αέρα" μόλις ένα μήνα. Ανέβηκε στη δεύτερη θέση τηλεθέασης αμέσως μετά την επιτυχημένη καθημερινή σειρά της δημόσιας τηλεόρασης  "Ηλέκτρα".

Μαμά στα Κρυφά

Τα δέκα πρώτα επεισόδια της "Μαμά στα κρυφά" έχουν παρακολουθήσει κατά μέσο όρο 278.000 θεατές, ενώ η κάλυψη (παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα λεπτό) ξεπέρασε τους 581.000 τηλεθεατές.

Όπως αποδεικνύεται από την ανάλυση των στοιχείων, η "Μαμά στα κρυφά" έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό (35-54 ετών) που την κατατάσσει στη πρώτη θέση των σειρών της ΕΡΤ τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν, με την πλειοψηφία των τηλεθεατριών να προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής (6 Απρίλιου) είχε το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης (11,5%) μεταξύ όλων των τηλεοπτικών σταθμών στην κατηγορία αυτή (γυναίκες 35-54).

Μαμά στα Κρυφά

Ανάλογη επιτυχία έχει η "Μαμά στα κρυφά" και στο ERTFLIX που μέσα σε ένα μήνα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1.360.00 θεάσεις (136.000 views ανά επεισόδιο).

Η "Μαμά στα κρυφά" μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, από την ΕΡΤ1 και στη συνέχεια τα επεισόδια "ανεβαίνουν" και στο ERTFLIX.

Οι περιπέτειες μιας εργαζόμενης μαμάς, η οποία είναι χήρα και μητέρα δύο παιδιών, γεγονός που δεν μπορεί να αποκαλύψει στο αφεντικό της που, όπως όλα δείχνουν, είναι ο νέος μεγάλος της έρωτας, αποτελούν τον βασικό πυρήνα της απολαυστικής οικογενειακής σειράς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό φινάλε της δραματικής σειράς

Μετά από 5 χρόνια, 5 κύκλους και 969 επεισόδια, η μακροβιότερη σειρά της τελευταίας 20ετίας ολοκληρώνει τη διαδρομή της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/07/2026

Αυτό είναι το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων του Μουντιάλ 2026

Με την Ελβετία να περνά στα προημιτελικά, διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των εθνικών για τον δρόμο προς την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026.

Απόψε (08/07) στην TV: Ένα καθηλωτικό πολιτικό και δικαστικό δράμα

Η αληθινή ιστορία των Τζέρι και Τζιουζέπε Κόνλον, που καταδικάστηκαν άδικα ως τρομοκράτες, για μια φονική βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο.

"Μπλε Ώρες": Ένα ερωτικό δράμα έρχεται από τον χειμώνα στον ΣΚΑΪ

Η νέα δραματική σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Σκάϊ.

Σπιλιάδες: Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 μας μεταφέρει στη Σύρο του 1962, ενώ βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μαρίας Γεωργιάδου.

Αυτοί είναι οι αγώνες για το Μουντιάλ που παίζουν σήμερα (07/07)

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το Μουντιάλ και αυτοί είναι οι αγώνες της σημερινής βραδιάς.

Απόψε (07/07) στην TV: Μια αμερικανική "βόμβα"

Συνδυάζει δεξιοτεχνικά αγωνία, χιούμορ, ανατροπές και αληθινά γεγονότα και αποσπά απολαυστικές ερμηνείες από το σύνολο των πρωταγωνιστών