"Φτάσαμε" στη Δωρίδα με τον Ζερόμ Καλούτα

Αλπικά τοπία μαζί με μαγευτικές ακρογυαλιές επισκέπτεται ο παρουσιαστής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής.

Φτάσαμε

Σε μια περιοχή, που συνδυάζει αλπικά τοπία με μαγευτικές ακρογιαλιές και ιστορικές κωμοπόλεις με γραφικά παραθαλάσσια ψαροχώρια, ταξιδεύει την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025, στις 19:00, η εκπομπή "Φτάσαμε" με τον Ζερόμ Καλούτα και ανακαλύπτει τις ομορφιές της Δωρίδας και των χωριών του Μόρνου.

Ο Ζερόμ επισκέπτεται μία από τις μεγαλύτερες τεχνητές λίμνες της Ελλάδας, τη λίμνη του Μόρνου, που αποτελεί μια από τις βασικές πηγές ύδρευσης της Αττικής και περιηγείται στα ερείπια των σπιτιών του βυθισμένου στη λίμνη χωριού, Κάλλιο.

Φτάσαμε
"Φτάσαμε"

Στο ιστορικό Λιδωρίκι, ο Ζερόμ ανακαλύπτει μια τέχνη που δεν έχει συναντήσει ξανά, η οποία δίνει νέα ζωή σε ρίζες γέρικων δέντρων, ενώ στην Πενταγιού, το χωριό της θρυλικής Μαρίας Πενταγιώτισσας, μυείται στη λαϊκή παράδοση του γνέσιμου του μαλλιού με τη ρόκα.

Με αφετηρία, το πανέμορφο ορεινό Κροκύλειο, ο Ζερόμ ανεβαίνει στο Καταφύγιο της Παναγιάς για μια εμπειρία, που συνδυάζει τον ανοιχτό ορίζοντα με την τοπική παραδοσιακή γαστρονομία.

Οι εικόνες αλλάζουν τελείως στην Ερατεινή, με τη θαλασσινή αύρα και τη γραφική παραθαλάσσια γοητεία. Ο Ζερόμ βοηθά τους ψαράδες να καθαρίσουν τα νερά και τους ακολουθεί στο κλασικό στέκι τους για να μάθει τι ιστορίες λένε, όταν βρίσκονται μεταξύ τους…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (27/12) στην TV: O πιο γκρινιάρης ήρωας των Χριστουγέννων επιστρέφει

Ο αγαπημένος γρουσούζης επιστρέφει απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/12/2025

Απόψε (26/12) στην TV: Ένα από τα ελάχιστα σήκουελ καλύτερα από το ορίτζιναλ

Και ένα animation που έχει μείνει στην ιστορία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (25/12) στην TV: Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλα τα γούστα

Ρομαντικές κομεντί, ταινίες δράσεις, animation και ελληνικές παραγωγές σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Κάνουμε Χριστούγεννα στο ERTFLIX με ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους

ERTFLIX: Εορταστικές θεάσεις σας περιμένουν στη δημοφιλή ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα για να περάσετε τις ημέρες των γιορτών.

Απόψε (24/12) στην TV: Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Νικόλ Κίντμαν

Heists και αισθησιακή ατμόσφαιρα σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

"Το Παιδί": Η σειρά που ξαναφέρνει το γέλιο στην ελληνική TV

Καυστικό χιούμορ, απρόβλεπτη πλοκή και λατρεμένοι χαρακτήρες στην καθημερινή μαύρη κωμωδία της ΕΡΤ.

Γιατί στις γιορτές βλέπουμε ξανά και ξανά τις ίδιες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Μοιάζει σαν ritual που ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια ή σαν άγραφος νόμος. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την χαρά που νοιώθουμε;