Απόψε (13/3) στην TV: ταξίδι στην Άγρια Δύση

Ο οσκαρικός ρόλος του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

The Revenant

"Η Επιστροφή"

Το 1823, ένας βαρύτατα τραυματισμένος κυνηγός εγκαταλείπεται από τους συντρόφους του στα χιονισμένα βουνά, αλλά καταφέρνει να επιζήσει και επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση. Τέρενς Μάλικ, Βέρνερ Χέρτζογκ, "Τζερεμάια Τζόνσον" και "Ο Νεκρός" συναντιούνται σε μια σκληρή περιπέτεια επώδυνης επιβίωσης και βίαιης εκδίκησης. Ποιητής, μα και ωμός ρεαλιστής, ο δημιουργός του "Birdman" εντυπωσιάζει με τον περφεξιονισμό και την πρωτόγνωρη σκηνοθετική βιρτουοζιτέ του, η οποία χάρισε στην ταινία του τρία Όσκαρ (σκηνοθεσίας, α' αντρικού ρόλου και φωτογραφίας) και τρεις Χρυσές Σφαίρες. Αμερικανική ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Γουίλ Πούλτερ.
Στο ΣΚΑΪ στις 23:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Κυκλοφόρησε το trailer της 2ης σεζόν των "Ανταγωνιστών" - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Disney+

Το πρώτο μέρος της βραβευμένης σειράς στριμάρει την Παρασκευή 15 Μαΐου, με τα τρία πρώτα επεισόδια να είναι διαθέσιμα την ημέρα της πρεμιέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/02/2026

Ο δημιουργός του Ted Lasso φτιάχνει νέα σειρά, που έχει κάτι από The Office

Ο Steve Carell πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του HBO Max, Rooster, που καταφθάνει τον Μάρτιο.

Απόψε (09/02) στην TV: Ζόμπι αποκάλυψη παρέα με τον Μπραντ Πιτ

Αδρεναλίνη και δράση γεμίζουν αυτό το κλισέ, αλλά ψυχαγωγικό μπλοκμπάστερ απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Οι νέες ελληνικές σειρές που αξίζουν την προσοχή σου

Εάν αγαπάτε τις βραδιές στο σπίτι με μυθοπλασία α λα ελληνικά, τότε συγκεντρώσαμε ό,τι μας έκανε κλικ και αξίζει να δούμε στην τηλεόραση.

Απόψε (07/02) στην TV: Άλλη μία ευκαιρία για να δεις το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Λάνθιμος επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας με τη ταινία που κέρδισε πέρα από τέσσερα Όσκαρ, τις καρδιές κριτικών και κοινού ομοίως.

"Οι Κυρίες του Ρεμπέτικου": Με αφιέρωμα στη Ρόζα Εσκενάζυ το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης, θα προβληθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 19:00.