Το "Peaky Blinders" έρχεται πάλι στις οθόνες μας, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ

Ο δημιουργός Στίβεν Νάιτ μίλησε για την ταινία που έρχεται στο Netflix σύντομα.

Peaky Blinders

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το φινάλε του "Peaky Blinders", τα γυρίσματα της sequel ταινίας που θα κυκλοφορήσει από το Netflix έχουν ολοκληρωθεί. Ο Στίβεν Νάιτ, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του σειράς, "Χίλια Χτυπήματα" (που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21/2 στο Disney+), μίλησε για την ταινία - και πιστεύει πως δε θα απογοητευτούμε.

Στην ταινία θα δούμε να επιστρέφει ως Τόμι Σέλμπι, επικεφαλής της εγκληματικής οικογένειας, ο Κίλιαν Μέρφι, ενώ επίσης επιστρέφτουν οι Στίβεν Γκράχαμ και Σόφι Ράντλ. Θα προστεθούν όμως και νέα πρόσωπα, όπως οι Μπάρι Κιόγκαν ("Saltburn") και Ρεμπέκα Φέργκουσον ("Dune"), Τιμ Ρόθ ("Reservoir Dogs") και Τζέι Λικούργκο. 

Το "Peaky Blinders" έρχεται πάλι στις οθόνες μας, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ - εικόνα 1
"Peaky Blinders"

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την ταινία, γνωρίζουμε, όμως, ότι θα εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο δημιουργός, Στιβ Νάιτ, έχει δηλώσει πως αυτή η ταινία δεν θα είναι το τέλος του σύμπαντος του "Peaky Blinders". Πριν λίγους μήνες, δήλωσε πως μπορεί να υπάρξει μία νέα σειρά με την καινούρια γενιά της συμμορίας, αλλά και ότι υπάρχει κάτι "το οποίο δεν επιτρέπεται να μας ανακοινώσει ακόμη". 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (01/02) στην TV: Οσκαρικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Χανκς

Συνεχίζοντας στη σκηνοθετική λογική του "Λίνκολν", ο Στίβεν Σπίλμπεργκ προτάσσει το ανθρώπινο δράμα και τις ψυχολογικές εντάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/02/2026

Απόψε (31/01) στην TV: Η ταινία Χάρι Πότερ που μοιάζει περισσότερο με εφηβική κομεντί

Χιούμορ, μαύρη μαγεία, περιπέτεια, σασπένς και τα απρόσμενα προβλήματα της εφηβείας στις σχέσεις με το άλλο φύλο βρίσκονται στο επίκεντρο

Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Τι γνωρίζουμε για το νέο αθλητικό - ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του Mega

Η κάμερα του ακολουθεί το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα, που το κρατούν ακόμα ζωντανό.

"The Testaments": Πότε θα δούμε στο Disney+ το σίκουελ του "The Handmaid’s Tale"

Την ημέρα της πρεμιέρας θα είναι διαθέσιμα τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ νέα επεισόδια θα γίνονται διαθέσιμα κάθε Τετάρτη.

Όλα όσα έρχονται τον Φεβρουάριο στο Netflix

Αγαπημένες σειρές, παλιές και νέες ταινίες, ντοκιμαντέρ με ενδιαφέρον και προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους καταφθάνουν τον δεύτερο μήνα του έτους στην πλατφόρμα.

Απόψε (30/01) στην TV: Η κωμωδία που έγινε θρύλος και γέννησε ένα ολόκληρο franchise

O Τοντ Φίλιπς υπηρετεί μέχρι τους τίτλους τέλους την απερίσκεπτα ανώριμη διαδρομή των άδοξων ηρώων του.

Στο Cosmote TV η 68η τελετή απονομής των Grammy Awards

Το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τον Κέντρικ Λαμάρ, ο οποίος ηγείται της κούρσας, με 9 υποψηφιότητες, ενώ η Λέιντι Γκάγκα ακολουθεί με 7.