ΙΣΟΝ ΛΟΒ: το νέο αφιέρωμα του Vodafone TV γιορτάζει τον έρωτα

Άγνωστοι Μεταξύ μας 111

Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας της αγάπης και το Vodafone TV γιορτάζει τον έρωτα σε όλες του τις μορφές με το αφιέρωμα ΙΣΟΝ ΛΟΒ. Μια μοναδική συλλογή από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που υπενθυμίζουν ότι η αγάπη δεν έχει όρια, κανόνες και σύνορα.

"Αγαπώ θα πει εγώ αγαπώ, το τι κάνει ο άλλος είναι δικό του θέμα", έγραψε ο Μενέλαος Λουντέμης, και το ΙΣΟΝ ΛΟΒ είναι εδώ για να το αποδείξει. Από ανεπανάληπτα ρομαντικά classics μέχρι τολμηρές ιστορίες πάθους και συγκινητικά ντοκιμαντέρ, το Vodafone TV προσκαλεί το κοινό γιορτάσει μαζί του.

"Μάτια Ερμητικά Κλειστά"

Ο διαχρονικός ρομαντισμός του "The Notebook", το πάθος και το μυστήριο του "Eyes Wide Shut" δια χειρός Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η συγκίνηση του "The Time Traveller’s Wife" και η ένταση του "Scenes from a Marriage" από το ΗΒΟ έρχονται στις οθόνες μας. Η αναζήτηση της ταυτότητας μέσα από τη δύναμη της αγάπης αποτυπώνεται σε σειρές όπως το "We Are Who We Are" του Λούκα Γκουαντανίνο, ενώ τα "Άγνωστοι Μεταξύ Μας" από την Searchlight Pictures στο Disney+ και του "My Own Private Idaho" παίρνουμε μία ματιά από τις πιο τρυφερές αλλά μελαγχολικές του πλευρές.

Παράλληλα, στην πλατφόρμα θα βρείτε ντοκιμαντέρ όπως το "Nelly & Nadine", η αληθινή ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα που αψήφησε την ιστορία, το βραβευμένο "Η Φωτιά της Αγάπης" από το National Geographic στο Disney+ που καταγράφει την αφοσίωση δύο ανθρώπων στην επιστήμη και στην αγάπη, αλλά και το υποψήφιο για Όσκαρ  "Flee", που εξερευνά την αγάπη μέσα από το ταξίδι της αυτογνωσίας.

We Are Who We Are
We Are Who We Are
"We Are Who We Are"

Το ΙΣΟΝ ΛΟΒ αφιέρωμα του Vodafone TV είναι live για ένα μήνα και σας καλεί να γιορτάσετε τον έρωτα όπως του αξίζει – κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Αναλυτικά οι τίτλοι του αφιερώματος: "Το Ημερολόγιο" ("The Notebook"), " We Are Who We Are", "Μάτια Ερμητικά Κλειστά" ("Eyes Wide Shut"), "The Time Traveller's Wife", "Nelly & Nadine", "Φυγή" ("Flee"), "Looking", "Looking: The Movie", "Turtles All the Way Down", "The Bodyguard", "Το Δικό Μου Άινταχο" ("My Own Private Idaho"), "Σκηνές Από Έναν Γάμο" ("Scenes From a Marriage"), "Joker: Folie à Deux", "Love & Death", "Roomies" – και από το Disney+: "Ιστορίες Καλοσύνης" ("Kinds of Kindness"), "Άγνωστοι Μεταξύ Μας" ("All of Us Strangers"), "Το Λάθος Αστέρι" ("The Fault in our Stars"), "Η Λαίδη και ο Αλήτης" ("Lady and the Tramp", 2019), "Η Φωτιά της Αγάπης" ("Fire of Love").

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (10/11) στην TV: Έμα Τόμσον και Μίντι Κάλινγκ

Μία παρουσιάστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με το τέλος της καριέρας της απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/11/2025

Απόψε (9/11) στην TV: κακές επιρροές

Ένας έφηβος υιοθετεί εξτρεμιστικές ιδεολογίες απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (8/11) στην TV: δύο κωμωδίες για τους λάτρεις του είδους

Ένα συνεργείο πέφτει πάνω σε μία μητέρα που ψάχνει τον γιο της, όσο μία δικηγόρος μπλέκει σε περιπέτειες με έναν πρώην εραστή της απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Στη Θεσσαλονίκη είδαμε τις must σειρές για φέτος

Πρεμιέρες νέων σειρών, ειδικές προβολές, masterclass με επαγγελματίες του χώρου και μία φρέσκια αποδοχή του μέσου της τηλεόρασης συνάντησε φέτος το "α" στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο φαντάζεται έναν νέο "Frankenstein" στο Netflix

Η διασκευή του μεγάλου σκηνοθέτη είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix.

Οι σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις που θα παίξουν στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Ένας μαραθώνιος με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ θα φιλοξενηθεί στο νέο δημόσιο κανάλι.

Απόψε (7/11) στην TV: τέσσερις διαφορετικές επιλογές

Κομεντί, θρίλερ και κατασκοπεία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.