"MEGA Stories": Ιστορίες γέλιου με τον Μάκη Παπασημακόπουλο και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Η παρουσιάστρια Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντιέται με τους κωμικούς για το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς.

Mega Stories 'MEGA Stories'

Για το πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς, απόψε, στις 00:20, το "MEGA Stories" αναζητά και δίνει τον λόγο σε τέσσερις ανθρώπους, που σμιλεύουν την τέχνη του χιούμορ, της παρατήρησης και του πνευματώδους σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα και καταφέρνουν να ταυτίζουν τους χαρακτήρες, τις ατάκες και τις μεταμορφώσεις τους με την έννοια του viral. 

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον Μάκη Παπασημακόπουλο. Οι δύο κωμικοί, που μέσα από τις βιωματικές εμπειρίες και τις απ’ την ζωή βγαλμένες περσόνες τους καταφέρνουν να σχολιάζουν και να αποδομούν πρόσωπα και καταστάσεις, μιλούν για τις πηγές της έμπνευσής τους και τις αναφορές τους, περιγράφουν τον αγώνα κάθε σχολιαστή για τη σύλληψη της επόμενης ατάκας και υπογραμμίζουν τη σημασία της διάρκειας ενός αστείου, σε έναν κόσμο που περιστρέφεται γύρω από το TikTok. 

Για τον ρόλο των κοινωνικών δικτύων στη διάδοση και την πρόκληση του γέλιου μιλούν στο MEGA Stories και δύο δημιουργοί περιεχομένου της Gen Z, που ανδρώνονται στη μήτρα των social media. Ο Μιχαήλ Άγγελος Χωρινός, γνωστός και ως "Sotirakis The Hustla" και ο Κώστας Σιάφης περιγράφουν, πώς τα παρεΐστικα αστεία τους καταφέρνουν να μεγεθύνονται και να τρεντάρουν και εξηγούν τον τρόπο που η δική τους γενιά αντιλαμβάνεται και μεταχειρίζεται το χιούμορ, το σχόλιο και τον σαρκασμό. 

Δείτε το trailer του επεισοδίου:


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του "Να με Λες Μαμά"

Ένα μικρό κορίτσι βρίσκει ένα απρόσμενο καταφύγιο στη νέα δραματική σειρά του ALPHA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/09/2025

Νέες υποθέσεις για τη δεύτερη σεζόν της αστυνομικής σειράς "Το Δίχτυ"

Παλιά πρόσωπα και καινούριοι χαρακτήρες θα πρωταγωνιστήσουν στα έξι αυτοτελή επεισόδια που έρχονται στις οθόνες μας.

Φιλαράκια: Tο εμβληματικό Central Perk ανοίγει επίσημα στην Νέα Υόρκη

Το ‘δεύτερο σπίτι’ της διάσημης παρέας γίνεται αληθινό.

Απόψε (19/9) στην TV: Βισκόντι και Κούτρας

Δράμα, γουέστερν και θρίλερ έρχονται απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Τζίμι Κίμελ απειλεί την ελευθερία του λόγου;

Η μεταμεσονύκτια εκπομπή "Jimmy Kimmel Live!" διακόπτεται μετά τα σχόλιά του παρουσιαστή για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ.

Η νέα σειρά σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια έρχεται στην COSMOTE TV

Νέες σειρές, νέοι κύκλοι και κινηματογραφικά blockbusters στην ατζέντα του Σεπτεμβρίου για την πλατφόρμα.

Το δημοφιλές "Απαραίτητο Φως" κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Η σειρά μυστηρίου που κυριάρχησε στο ERTFLIX τον περασμένο Μάρτιο έρχεται στις οθόνες μας.