15ο My French Film Festival: Το παγκόσμιο γαλλόφωνο φεστιβάλ στην πλατφόρμα του Cinobo

Δείτε τις 16 νέες και ακυκλοφόρητες ταινίες που θα είναι διαθέσιμες σε πρώτη προβολή στην πλατφόρμα.

Le Temps D' aimer

Το My French Film Festival, το παγκόσμιο φεστιβάλ γαλλόφωνου σινεμά, συμπληρώνει φέτος τα 15 του χρόνια φέρνει στην πλατφόρμα του Cinobo τις πιο ενδιαφέρουσες γαλλόφωνες ταινίες της χρονιάς, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Δεκαέξι νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α' προβολής, είναι ήδη διαθέσιμες στην πλατφόρμα, με τις υπογραφές γνωστών και αγαπημένων δημιουργών, όπως ο Πιέρ Σαλβαντορί ("Κορίτσι για Σπίτι") και ο Τομά Λιλτί ("Γιατρός στο Χωριό"). Στις έξι μεγάλου μήκους ταινίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του φετινού #MyFFF, πρωταγωνιστούν γνωστοί γάλλοι ηθοποιοί, από τη Βιρζινί Εφιρά και τον Φρανσουά Κλουζέ μέχρι την Αναΐς Ντεμουστιέ και την Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Στη συλλογή είναι διαθέσιμα και σκηνοθετικά ντεμπούτα από πολλά υποσχόμενους νέους δημιουργούς, αλλά και παραγωγές που συμμετείχαν στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Ακόμη, το #MyFFF φέρνει στους συνδρομητές του Cinobo και δέκα απολαυστικές μικρού μήκους ταινίες, που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού. Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα μέχρι τις 17/2.

Mont Souris
"Ληστεία στο Πάρκο"

Οι ταινίες του 15ου MyFFF:

"Πέρα από τη Νύχτα" της Ντελφίν Ζιράρ
"Όλα για Όλα" της Ντελφίν Ντελοζέ
"Και Ύστερα Ήρθε ο Έρωτας" της Κατέλ Κιλεβερε
"Μαθητευόμενοι" του Πιέρ Σαλβαντόρι
"Ο Άντρας με τα Χίλια Πρόσωπα" της Σόνια Κρόνλουντ
"Το πιο Σοβαρό Επάγγελμα του Κόσμου" του Τομά Λιλτί
"Οι Μυστηριώδεις Περιπέτειες μιας Ορνιθολόγου" της Μαρί-Λολά Τερβέ
"Όπισθεν" του Νικολά Πανέ
"Σκληρά Παιχνίδια" της Ζοζεφίν Ντάρσι Χόπκινς
"Δεσμοί Αίματος" του Ακίμ Ατουί
"Ληστεία στο Πάρκο" του Γκιλ Σελά
"Gigi" της Σίνθια Κάλβι
"Nube" του Κριστιάν Αρεντόντο Ναρβαές
"Χειμώνας" του Ζαν-Μπενουά Ουγκέ
"Αποδυτήρια" της Βιολέτ Γκιτόν
"Ο Alexx196 και η Ροζ Παραλία" του Λοΐκ Ομπί
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 6 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2025

Σασπενς, κωμωδία, κοινωνικά σχόλια και επιστημονική φαντασία στη λίστα με τις καλύτερες στιγμές της TV για την χρονιά που φεύγει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
27/12/2025

Απόψε (27/12) στην TV: O πιο γκρινιάρης ήρωας των Χριστουγέννων επιστρέφει

Ο αγαπημένος γρουσούζης επιστρέφει απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (26/12) στην TV: Ένα από τα ελάχιστα σήκουελ καλύτερα από το ορίτζιναλ

Και ένα animation που έχει μείνει στην ιστορία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (25/12) στην TV: Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλα τα γούστα

Ρομαντικές κομεντί, ταινίες δράσεις, animation και ελληνικές παραγωγές σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Κάνουμε Χριστούγεννα στο ERTFLIX με ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους

ERTFLIX: Εορταστικές θεάσεις σας περιμένουν στη δημοφιλή ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα για να περάσετε τις ημέρες των γιορτών.

Απόψε (24/12) στην TV: Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Νικόλ Κίντμαν

Heists και αισθησιακή ατμόσφαιρα σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

"Το Παιδί": Η σειρά που ξαναφέρνει το γέλιο στην ελληνική TV

Καυστικό χιούμορ, απρόβλεπτη πλοκή και λατρεμένοι χαρακτήρες στην καθημερινή μαύρη κωμωδία της ΕΡΤ.