Στο "Switch" της ΕΡΤ1 οι παίκτες παίζουν για καλό σκοπό

Γνωστοί ηθοποιοί και σκηνοθέτες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην εκπομπή της Ευγενίας Σαμαρά.

Switch

Το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 "Switch", με την Ευγενία Σαμαρά, με καινούργιες δοκιμασίες, περισσότερη μουσική και διασκέδαση, ταχύτητα και ανατροπές, μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές –και όχι μόνο–, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό έργο συλλόγων και οργανώσεων.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Ηλίας Μουλάς, ο Βασίλης Μαγουλιώτης, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, ο Γιάννης Νιάρρος και ο Γιώργος Κουτλής, με χαλαρή διάθεση και με πολύ κέφι, παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό διεκδικώντας 1.000 ευρώ για το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές "Η Θεοτόκος".

Όλη την εβδομάδα, πέντε παίκτες διεκδίκησαν 9.477 ευρώ και έδωσαν πραγματική μάχη για να κερδίσουν. Ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος και οι ερωτήσεις βρίσκουν πολύ ενημερωμένους και διαβασμένους παίκτες, δίνοντας στο παιχνίδι όλο και περισσότερη ένταση.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το θρυλικό "Τέρας της Φλωρεντίας" έρχεται στο Netflix (trailer)

Η ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου που συγκλόνισε την Ιταλία μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2025

Απόψε (9/7) στην TV: δύο δράματα για τους λάτρεις του είδους

Τρία αδέρφια συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο και ένας φιλόδοξος ποιητής προσπαθεί να απογειώσει την καριέρα του απόψε την ελληνική τηλεόραση.

To Netflix ακυρώνει τρεις σειρές (ξανά)

Μήπως είναι καλύτερο να μη δενόμαστε με τις παραγωγές της πλατφόρμας από την πρώτη σεζόν;

Η Λένα Ντάναμ προσπαθεί να εξιλεωθεί για τις "αμαρτίες" της

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της σειράς στο Netflix, η συγγραφέας και ηθοποιός κάνει μία μικρή ανασκόπηση στην καριέρα της.

Έρχεται η τρίτη σεζόν του "Alice in Borderland"

Το ιαπωνικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix επιστρέφει στην πλατφόρμα αυτό το φθινόπωρο.

Απόψε (8/7) στην TV: απροσδόκητες εκπλήξεις

Μία φιλία γεννιείται από μία κλοπή και ένας στρατιώτης γίνεται αντικείμενο πόθου απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Τζέιμς Γκαν και ο Ζακ Σνάιντερ κονταροχτυπιούνται στο "Rick and Morty"

Είδαμε τους δύο σκηνοθέτες να υποδύονται τους εαυτούς τους και να διαφωνούν για το franchise του "Superman" στα νέα επεισόδια της σειράς.