Απόψε (4/1) στην TV: 2 ταινίες με συναισθηματική ένταση και ρομαντισμό που αξίζει να δείτε

Μια βραβευμένη ταινία για την εποχή του βωβού κινηματογράφου και μια ανατρεπτική ρομαντική κωμωδία, απόψε στα ελληνικά κανάλια.

The Artist The Artist

The Artist (2011)

Το 1927 ο Τζορτζ Βαλεντίν είναι ο μεγαλύτερος σταρ του βωβού στο Χόλιγουντ. Γνωρίζει κι ερωτεύεται τη νεαρή χορεύτρια Πέπι Μίλερ, η οποία με τον ερχομό του ομιλούντος θα δει την καριέρα της να απογειώνεται, ενώ η δική του παίρνει την κατιούσα. Γαλλική ταινία του Μισέλ Χαζαναβίσιους, με τους Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπεζό, Τζον Γκούντμαν.
Στην ΕΡΤ2 στις 21.00

(500) Μέρες με τη Σάμερ (2009)

Οι 500 μέρες της κοινής ιστορίας του ρομαντικού Τομ και της δύσπιστης απέναντι στις ερωτικές δεσμεύσεις Σάμερ. Αμερικανική ταινία του Μαρκ Γουέμπ, με τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Ζόι Ντεσανέλ, Τζέφρι Άρεντ.
Στον ANT1 στη 01.45

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 6 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2025

Σασπενς, κωμωδία, κοινωνικά σχόλια και επιστημονική φαντασία στη λίστα με τις καλύτερες στιγμές της TV για την χρονιά που φεύγει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
27/12/2025

Απόψε (27/12) στην TV: O πιο γκρινιάρης ήρωας των Χριστουγέννων επιστρέφει

Ο αγαπημένος γρουσούζης επιστρέφει απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (26/12) στην TV: Ένα από τα ελάχιστα σήκουελ καλύτερα από το ορίτζιναλ

Και ένα animation που έχει μείνει στην ιστορία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (25/12) στην TV: Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλα τα γούστα

Ρομαντικές κομεντί, ταινίες δράσεις, animation και ελληνικές παραγωγές σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Κάνουμε Χριστούγεννα στο ERTFLIX με ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους

ERTFLIX: Εορταστικές θεάσεις σας περιμένουν στη δημοφιλή ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα για να περάσετε τις ημέρες των γιορτών.

Απόψε (24/12) στην TV: Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Νικόλ Κίντμαν

Heists και αισθησιακή ατμόσφαιρα σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

"Το Παιδί": Η σειρά που ξαναφέρνει το γέλιο στην ελληνική TV

Καυστικό χιούμορ, απρόβλεπτη πλοκή και λατρεμένοι χαρακτήρες στην καθημερινή μαύρη κωμωδία της ΕΡΤ.