"Το δίχτυ" συνεχίζεται στην ΕΡΤ1 με 2ο κύκλο επεισοδίων

Το τελευταίο έργο του Μανούσου Μανουσάκη ξεδιπλώνεται στη μικρή οθόνη, με τα νέα επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα το 2025.

Το δίχτυ Το δίχτυ

Η ΕΡΤ στηρίζει το όραμα του Μανούσου Μανουσάκη και συνεχίζει με τον β’ κύκλο της αστυνομικής-κοινωνικής σειράς "Το δίχτυ", που θα μεταδοθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, το 2025, από τη δημόσια τηλεόραση. Πρόκειται για ακόμα έξι αυτοτελείς ιστορίες που εστιάζουν σε σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Στον δεύτερο κύκλο, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν στις 16 Δεκεμβρίου, τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Θοδωρής Αθερίδης, στενοί συνεργάτες και οι δύο, του σπουδαίου Μανούσου Μανουσάκη.

Το Δίχτυ
Το Δίχτυ

Στην επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων, θα δούμε και πάλι τους Θοδωρή Αθερίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Φιόνα Γεωργιάδη, Κατερίνα Κρανίδη και Σπύρο Μαραγκουδάκη και μαζί τους στον ρόλο του αστυνόμου Β’ Ανδρέα Καραλή θα δούμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τον Ευθύμη, σύζυγο της Αντιγόνης (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) υποδύεται ο Κώστας Φαλελάκης. Όλοι οι παραπάνω ήταν επιλογές του Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή δούλευε πάνω στα σενάρια του β’ κύκλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Δύο Μαύρα Πουκάμισα": Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega

Τι γνωρίζουμε για το σενάριο και το καστ της νέας μεγάλης παραγωγής του Mega, η οποία βρέθηκε στην Κρήτη αυτές τις μέρες για τα γυρίσματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/06/2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας (12-28/06)

Όλες οι νέες, αξιόλογες σειρές που κυκλοφορούν εντός της εβδομάδας στις πλατφόρμες streaming για να μη λείψει τίποτα από τη λίστα σου.

Το "Ντέρτι" ζωντανεύει στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Το ατμοσφαιρικό τρέιλερ του "Ντέρτι" μόλις κυκλοφόρησε, με έντονη διάθεση 80s στον ΑΝΤ1.

Απόψε (23/06) στην TV: Τι αναζητά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο Ντι Κάπριο σε μια θεαματική στιγμή του σε αυτήν την ταινία, που του χάρισε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

Αυτοί είναι οι αγώνες για το Μουντιάλ που παίζουν σήμερα (23/06)

Το κανάλι και οι ώρες μεταδόσεις των σημερινών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026.

Ό,τι θα δούμε από το Αρχείο της ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα (22-28/06)

Αφιέρωμα με αφορμή τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και άλλα για τον Μανόλη Αναγνωστάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα θα δούμε αυτή την εβδομάδα.

Αυτοί είναι οι αγώνες για το Μουντιάλ που παίζουν σήμερα (22/06)

Το κανάλι και οι ώρες μεταδόσεις των σημερινών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026.