"In The Eye Of The Storm": Η σειρά ντοκιμαντέρ για τον Γιάνη Βαρουφάκη στο 37ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Το αθηναϊκό φεστιβάλ ετοίμασε μια ειδική προβολή των δυο επεισοδίων της σειράς που υπογράφει ο Ραούλ Μαρτίνεζ, παρουσία του οικονομολόγου και πολιτικού.

Γιάνης Βαρουφάκης Γιάνης Βαρουφάκης

Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στο επίκεντρο της διαφωτιστικής σειράς ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί ο Ραούλ Μαρτίνεζ, με τίτλο "In The Eye Of The Storm: The Political Odyssey of Yanis Varoufakis". Στο πλαίσιο του 37ου Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, προβλήθηκαν χθες, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, τα δυο τελευταία εκ των συνολικά 6 επεισοδίων του ντοκιμαντέρ, παρουσία του κ. Βαρουφάκη. Δείτε τις συνόψεις των επεισοδίων και το τρέιλερ της σειράς.

Γιάνης Βαρουφάκης
Γιάνης Βαρουφάκης

Επεισόδιο 5: "One Evolutionary Step Beyond"
Η ελληνική κρίση ήταν απλώς ένα σύμπτωμα ενός παγκόσμιου συστήματος σε αναταραχή. Βασιζόμενος στη δουλειά δεκαετιών ως οικονομολόγος και πολιτικός αναλυτής, ο Γιάνης Βαρουφάκης υφαίνει μια συναρπαστική αφήγηση για τον καπιταλισμό, την ελευθερία, τη σοσιαλδημοκρατία και το κραχ του 2008.

Επεισόδιο 6: "Sow The Seeds Of The Next Renaissance" 
Επιστρέφοντας στο 2015, συνεχίζουμε από τη στιγμή που ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε από Υπουργός Οικονομικών. Παρακολουθούμε την έναρξη του Κινήματος για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (ΜέΡΑ25), ενός διεθνικού ευρωπαϊκού κινήματος για τη Δημοκρατία.

Τρέιλερ:

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το site της της σειράς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Είδαμε το "Pluribus", τη νέα σειρά του δημιουργού του "Breaking Bad"

Και, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Βινς Γκίλιγκαν δεν έχει βαρεθεί να φτιάχνει τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
10/11/2025

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Κωμωδία, δράμα, αλλά και πολύ σασπένς θα μας προσφέρουν οι τίτλοι που έρχονται τις επόμενες μέρες.

Απόψε (10/11) στην TV: Έμα Τόμσον και Μίντι Κάλινγκ

Μία παρουσιάστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με το τέλος της καριέρας της απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (9/11) στην TV: κακές επιρροές

Ένας έφηβος υιοθετεί εξτρεμιστικές ιδεολογίες απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (8/11) στην TV: δύο κωμωδίες για τους λάτρεις του είδους

Ένα συνεργείο πέφτει πάνω σε μία μητέρα που ψάχνει τον γιο της, όσο μία δικηγόρος μπλέκει σε περιπέτειες με έναν πρώην εραστή της απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Στη Θεσσαλονίκη είδαμε τις must σειρές για φέτος

Πρεμιέρες νέων σειρών, ειδικές προβολές, masterclass με επαγγελματίες του χώρου και μία φρέσκια αποδοχή του μέσου της τηλεόρασης συνάντησε φέτος το "α" στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο φαντάζεται έναν νέο "Frankenstein" στο Netflix

Η διασκευή του μεγάλου σκηνοθέτη είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix.