Απόψε (16/10) στην TV βλέπουμε 2 τοπ αμερικανικές περιπέτειες

Με τους Μπραντ Μπιτ και Τζέιμς Γκαντολφίνι σε ένα μαφιόζικο μπλέξιμο και έναν Άνσελ Έλγκορτ με τα γκάζια (και την μουσική) στο τέρμα.

Killing Them Softly Killing Them Softly

Σκότωσέ τους Γλυκά (Killing Them Softly, 2012)

Δύο μικροαπατεώνες ληστεύουν τους παίκτες μιας παρτίδας πόκερ στη Νέα Ορλεάνη, που όμως ελέγχεται από τη μαφία. Έτσι, ένας επαγγελματίας δολοφόνος καταφθάνει στην πόλη, αναλαμβάνοντας να διαλευκάνει την υπόθεση και να "τακτοποιήσει" τους ενόχους. Σε σκηνοθεσία Άντριου Ντομινίκ, με τους Μπραντ Πιτ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μπεν Μέντελσον, Ρίτσαρντ Τζένκινς και Ρέι Λιότα.
Στην ΕΡΤ1 στις 23.00

Baby Driver

Baby Driver (2017)

Ο νεαρός πρωταγωνιστής κι επιδέξιος οδηγός Μπέιμπι έχει μπλέξει με το οργανωμένο έγκλημα και κάνει τον… σοφέρ σε αμείλικτους εγκληματίες. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει την Ντέμπορα, η οποία θα του αλλάξει τη ζωή. Σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ, με τους Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Λίλι Τζέιμς, Τζον Χαμ και Τζέιμι Φοξ.
Στο Μega στις 00.40

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επιβεβαιώνεται η δεύτερη σεζόν του "Murderbot"

Λίγες ώρες πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου, η συνέχεια της κωμικής σειράς επιστημονικής φαντασίας παίρνει το πράσινο φως.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2025

"Dexter: Resurrection": Οι λόγοι που λατρεύουμε τον Ντέξτερ Μόργκαν

Με αφορμή την πρεμιέρα του sequel "Dexter: Resurrection", θυμόμαστε γιατί ο αγαπημένος μας δολοφόνος και ο σκοτεινός του οδηγός μας έχουν γοητεύσει τόσο.

Απόψε (11/7) στην TV: δύο ταξίδια με διαφορετικές καταλήξεις

Μία βέσπα διασχίζει τη Σικελία, ενώ μία γυναίκα αντιμετωπίζει ένα ασυνήθιστο πρόβλημα στο Airbnb της απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτά πρέπει να δείτε πριν φύγουν απ' το Netflix

Η πλατφόρμα κάνει χώρο για τις νέες αφίξεις που θα εμπλουτίσουν τον κατάλογό της.

Οι κωμικές σειρές που ανυπομονούμε να δούμε στην ελληνική τηλεόραση

Αυτές είναι οι τρεις καινούριες παραγωγές που φιλοδοξούν να μας κάνουν να γελάσουμε το φθινόπωρο.

Ένα νέο κανάλι για τους λάτρεις της τζαζ έρχεται στη Nova

Με συναυλίες από όλο τον κόσμο και βραβευμένους μουσικούς, παίρνουμε μία γεύση από τη σύγχρονη σκηνή.

Ο Ράμι Μάλεκ είναι ο "Ερασιτέχνης" (trailer)

Η νέα ταινία του 20th Century Studios κάνει πρεμιέρα στο Disney+.