"Famagusta": Πότε κάνει πρεμιέρα ο 3ος κύκλος

Τι να περιμένουμε από τον τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς.

Famagusta Famagusta

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του MEGA, "Famagusta", των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, η οποία μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου, με τα τελευταία οκτώ επεισόδια να υπόσχονται έντονη συγκίνηση και ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης

Η σειρά, που αναπαριστά τα δραματικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, επιστρέφει για να ολοκληρώσει τις ιστορίες των ηρώων, κλείνοντας όλα τα ανοικτά μέτωπα και δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από την αρχή της αφήγησης.

Τι να περιμένουμε από τον 3ο κύκλο

Στον τελευταίο κύκλο, οι θεατές θα δουν τη Χριστίνα και τον Ανδρέα Σέκερη να βρίσκουν τον χαμένο τους γιο, ένα γεγονός που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην οικογένειά τους. Ωστόσο, η χαρά αυτή θα συνοδευτεί από μια νέα απώλεια, καθώς η τραγωδία συνεχίζει να σφραγίζει τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ταυτόχρονα, ένας γάμος θα φέρει στιγμές ευτυχίας, ενώ η ιστορική αφήγηση της σειράς θα επικεντρωθεί στα γεγονότα που ακολούθησαν αμέσως μετά την εισβολή, ρίχνοντας φως σε άγνωστες πτυχές εκείνης της περιόδου.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη και ο Γιώργος Ζένιος.

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον πρώτο μήνα του 2026

Ποιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ μπορούμε να περιμένουμε από την streaming πλατφόρμα τον Ιανουάριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/12/2025

Απόψε (29/12) στην TV: Η καλύτερη περιπέτεια του Αστερίξ και Οβελίξ

Το αχτύπητο δίδυμο σε μία περιπέτεια επικών διαστάσεων απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (28/12) στην TV: Το όνομα είναι Μποντ

Ο πιο διάσημος κινηματογραφικός πράκτορας απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στο ERTFLIX για την "Η μεγάλη χίμαιρα"

Η τηλεοπτική μεταφορά του έργου του Μ. Καραγάτση, "Η μεγάλη χίμαιρα", συνιστά σημαντικό σταθμό για την ελληνική τηλεοπτική παραγωγή.

Οι 6 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2025

Σασπενς, κωμωδία, κοινωνικά σχόλια και επιστημονική φαντασία στη λίστα με τις καλύτερες στιγμές της TV για την χρονιά που φεύγει.

Απόψε (27/12) στην TV: O πιο γκρινιάρης ήρωας των Χριστουγέννων επιστρέφει

Ο αγαπημένος γρουσούζης επιστρέφει απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (26/12) στην TV: Ένα από τα ελάχιστα σήκουελ καλύτερα από το ορίτζιναλ

Και ένα animation που έχει μείνει στην ιστορία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.