Ο σκηνοθέτης του "Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ" στην 5η σεζόν του "Stranger Things"

Η αγαπημένη σειρά αποκτά ένα μεγάλο όνομα πίσω από την κάμερα για τις ανάγκες του νέου κύκλου της.

Τελευταία_Έξοδος:_Ρίτα_Χέιγουορθ «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»

Το Netflix θέλει να πέσει πανηγυρικά το φινάλε του "Stranger Things", ενός εκ των δημοφιλέστερων σειρών που δημιουργήσει στην ιστορία του, για αυτό και ρίχνει στην παραγωγή κάθε δυνατό χαρτί που έχει στη διάθεσή του. Έτσι, μετά τη συμμετοχή ονομάτων όπως η Λίντα Χάμιλτον στη διανομή των ηθοποιών, ήρθε η σειρά μιας ακόμα λαοφιλούς προσωπικότητας να προστεθεί στους συντελεστές.

Ο λόγος για το σκηνοθέτη Φρανκ Ντάραμποντ, τον άνθρωπο πίσω από επιτυχημένες ταινίες όπως το "Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ" (1994), ο οποίος επιστρέφει στη δράση ύστερα από έντεκα χρόνια που είχε αποσυρθεί, για χάρη της πέμπτης σεζόν του "Stranger Things". Οι τελευταίες δουλειές του Ντάραμποντ σχετίζονταν με την επιτυχημένη σειρά "The Walking Dead" και τη μεταφορά του βιβλίου "Η Ομίχλη" του Στίβεν Κινγκ, σε μια καριέρα στην οποία ανέκαθεν ο δημιουργός έκανε πολύ προσεκτικές επιλογές. Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς αλλιώς θα αναμειχθεί ο Αμερικανός στη διαδικασία, πάντως, πρόκειται να σκηνοθετήσει δύο επεισόδια, ενώ έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ το "Stranger Things". Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τις αρχές του 2025 που αναμένεται ο πέμπτος κύκλος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον πρώτο μήνα του 2026

Ποιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ μπορούμε να περιμένουμε από την streaming πλατφόρμα τον Ιανουάριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/12/2025

Απόψε (29/12) στην TV: Η καλύτερη περιπέτεια του Αστερίξ και Οβελίξ

Το αχτύπητο δίδυμο σε μία περιπέτεια επικών διαστάσεων απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (28/12) στην TV: Το όνομα είναι Μποντ

Ο πιο διάσημος κινηματογραφικός πράκτορας απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στο ERTFLIX για την "Η μεγάλη χίμαιρα"

Η τηλεοπτική μεταφορά του έργου του Μ. Καραγάτση, "Η μεγάλη χίμαιρα", συνιστά σημαντικό σταθμό για την ελληνική τηλεοπτική παραγωγή.

Οι 6 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2025

Σασπενς, κωμωδία, κοινωνικά σχόλια και επιστημονική φαντασία στη λίστα με τις καλύτερες στιγμές της TV για την χρονιά που φεύγει.

Απόψε (27/12) στην TV: O πιο γκρινιάρης ήρωας των Χριστουγέννων επιστρέφει

Ο αγαπημένος γρουσούζης επιστρέφει απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (26/12) στην TV: Ένα από τα ελάχιστα σήκουελ καλύτερα από το ορίτζιναλ

Και ένα animation που έχει μείνει στην ιστορία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.