O Άρης Χατζηστεφάνου αφηγείται "Ιστορίες από το Gotham City" στο Attica TV

Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της ιντριγκαδόρικης σειράς ντοκιμαντέρ.

InfoWar InfoWar

Η σειρά ντοκιμαντέρ "Ιστορίες από το Gotham City" με τον Άρη Χατζηστεφάνου επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αποκλειστικά στο Attica TV από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου. Στο νέο κύκλο παρακολουθούμε την πολιτική ιστορία του stand-up comedy στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, αναρωτιόμαστε εάν ένα παγάκι μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ιστορία της παγκόσμιας οικονομίας και αποκαλύπτουμε ποιες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις αποφασίζουν πότε ένα φανάρι θα ανάψει κόκκινο ή πράσινο.

Επιστρέφουμε στην Copaganda – την "προπαγάνδα των μπάτσων" – για να δούμε αστυνομικούς να σώζουν γατάκια και να επηρεάζουν τις αμερικανικές εκλογές. Ακόμη, παρακολουθούμε τη συγκλονιστική ιστορία του φιλοδωρήματος μέσα από ταινίες και λογοτεχνικά έργα και βλέπουμε πώς αυτή συνδέεται με τις σκοτεινές εποχές της δουλείας αλλά και της μισθωτής σκλαβιάς.

InfoWar
InfoWar

  
O Άρης Χατζηστεφάνου από τη Νέα Υόρκη και ο Χρήστος Αβραμίδης από την Αθήνα αναζητούν και αποκαλύπτουν τις άγνωστες πολιτικές και οικονομικές πτυχές της καθημερινότητας με τη βοήθεια ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων ενώ αυτή τη φορά στη μάχη μπαίνουν και stand-up κωμικοί από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την Παλαιστίνη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και πάλι στη Νέα Υόρκη και σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου, τη φωτογραφία και το post production o Θάνος Τσάντας ενώ την οργάνωση παραγωγής έχει η Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Επιμέλεια ήχου Δημήτρης Σταθόπουλος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (12/02) στην TV: Η ταινία που έδωσε στον Ντάνιελ Γκρεγκ τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Μπορείς να εντοπίσεις τη σκηνή που τον "μετέτρεψε" από έναν έμπορο ν@ρκωτικών, στον επόμενο 007;

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

"Sing for Greece 2026": Με Klavdia επί σκηνής ο πρώτος ημιτελικός για την Eurovision

Στην αποψινή βραδιά πρωταγωνιστές είναι οι 14 υποψήφιοι καλλιτέχνες, που διεκδικούν την πρόκριση στον διαγωνισμό της Eurovision.

Απόψε (11/02) στην TV: Μπλουζ στα ηχεία και soul στην καρδιά

Μια ταινία που δε σταματάς να ακούς, απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Στα backstage της κωμικής σειράς του Mega, "Έχω παιδιά"

Η σειρά που αγαπήθηκε πέρσι από το τηλεοπτικό κοινό επέστρεψε και δίνει ραντεβού με το επόμενο διπλό επεισόδιό της, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Απόψε (10/2) στην TV: Ταξίδι στον κόσμο της Τζέιν Όστιν με Κέιτ Γουίνσλετ και Χιου Γκραντ

Μία μαγευτική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της κλασσικής συγγραφέος.

Κυκλοφόρησε το trailer της 2ης σεζόν των "Ανταγωνιστών" - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Disney+

Το πρώτο μέρος της βραβευμένης σειράς στριμάρει την Παρασκευή 15 Μαΐου, με τα τρία πρώτα επεισόδια να είναι διαθέσιμα την ημέρα της πρεμιέρας.

Ο δημιουργός του Ted Lasso φτιάχνει νέα σειρά, που έχει κάτι από The Office

Ο Steve Carell πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του HBO Max, Rooster, που καταφθάνει τον Μάρτιο.