Απόψε (1/10) στο STAR: Πρεμιέρα για "Το Οχυρό" με τον Μπρους Γουίλις

Η ταινία δράσης του 2021 έρχεται στην ελληνική τηλεόραση σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Fortress Fortress

Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάλεν Μπρέσακ, "Το Οχυρό" (The Fortress, 2021) έρχεται σήμερα, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, στις 23.40 στο STAR. Στην πρόσφατη ταινία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του είδους Μπρους Γουίλις, μαζί με τους Τζέσε Μέτκαλφ, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Κέλι Γκρέισον και Σάνεν Ντόχερτι

Η υπόθεση
Ο Ρόμπερτ είναι πρώην πράκτορας της CIA και ζει πλέον ήσυχα σε ένα μυστικό δασικό θέρετρο, που ουσιαστικά λειτουργεί ως κοινότητα πρώην κατασκόπων, που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο αποξενωμένος γιος του, ο Πολ, είναι επιχειρηματίας κρυπτονομισμάτων. Αντιμετωπίζει, όμως, σοβαρά προβλήματα και είναι αναγκασμένος να ζητήσει τη βοήθεια του πατέρα του. Δυστυχώς, τα σχέδια του Πολ δεν είναι τόσο μυστικά όσο πιστεύει και ένας παλιός εχθρός είναι πολύ κοντά του και ζητάει εκδίκηση.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι πρεμιέρες που έρχονται τον Φεβρουάριο σε ΕΡΤ και Ertflix

Ο Φλεβάρης φέρνει για το κοινό δύο νέες σειρές, μια ιδιαίτερη εκπομπή με ηθοποιούς σε πρώτο πλάνο και ένα ντοκιμαντέρ που συνδυάζει μουσική και ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/01/2026

Το φινάλε του 'Ριφιφί' σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης

Η παραγωγή της Cosmote TV, που ολοκληρώθηκε χθες, συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές τόσο στο κανάλι μετάδοσής της, όσο και στην οn demand υπηρεσία.

Απόψε (20/01) στην TV: Η ταινία που έδωσε το Όσκαρ στον Αλ Πατσίνο

Οσκαρικών προδιαγραφών ταινία και πλέον κλασική, απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό τα αφιερώματα της ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα

Μενέλαος Λουντέμης, Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, Γιάννης Σκαρίμπας, Θόδωρος Αγγελόπουλος και Σπύρος Μελετζής μεταξύ των αφιερωμάτων της εβδομάδας 19-25 Ιανουαρίου.

"Η Μεγάλη Χίμαιρα" συνεχίζει να σαρώνει στο Ertflix

Ακάθεκτη συνεχίζει τα ρεκόρ τηλεθεάσεων η διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ, η οποία ξεπέρασε τις 2.100.000 θεάσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Απόψε (19/01) στην TV: Ταινία μυστηρίου - φόρος τιμής στην Άγκαθα Κρίστι

Μία γαλλική ταινία whodunnit εποχής απόψε στην ελληνική τηλεόραση.