To αυστραλέζικο "The Office" απέκτησε τρέιλερ

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary των Ρίκι Ζερβέ και Στίβεν Μέρτσαντ επεκτείνεται με το αυστραλέζικο reboot που περιμένουμε από το Prime Video.

The Office, Prime Video The Office, Prime Video

Μετά το πρωτότυπο βρετανικό "The Office" και την κορυφαία αμερικανική εκδοχή του με τον Στιβ Καρέλ, και εν αναμονή ενός δεύτερου αμερικανικού reboot, έρχεται το αυστραλέζικο mockumentary που πέρνει την κεντρική ιδέα της παγκόσμιας επιτυχίας, και την φέρνει στα μέτρα του. 

Στο πρώτο κλιπ βλέπουμε τη Χάνα Χάουαρντ (Φελίσιτι Γουάρντ), διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας συσκευασίας Flinley Craddick, με έδρα το Σίδνεϊ, να προσπαθεί και να αποτυγχάνει να κερδίσει τους υπαλλήλους της με το φυσικό της χάρισμα, το "girlboss enerdy" και την οραματική ηγεσία της. Παγιδευμένοι στη Flinley Craddick μαζί με τη Χάνα είναι επίσης η ρεσεψιονίστ, το στέλεχος της υποδοχής και η υπεύθυνη παραγωγικότητας, οι αντιπρόσωπος πωλήσεων και πολλοί ακόμα που αντιστοιχούν στους μοναδικούς χαρακτήρες των Ντουάιτ, Τζιμ, Παμ κλπ. 

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Σάρι Σέμπενς, Ίντιθ Πουρ, Στιν Ρασκόπουλος, Τζος Τόμσον, Τζόνι Μπρα, Σούζαν Λινγκ Γιάνγκ, Ζόι Τεράκις και Τζέισον Περίνι, μεταξύ άλλων.

Δείτε το τρέιλερ: 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Τελικά αξίζει η "Αιματηρή Θυσία", η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή;

Ένας serial killer κυνηγά αστυνομικούς, ένας πρώην ντετέκτιβ επιστρέφει από την αφάνεια και μια δύσκολη σχέση πατέρα και γιου βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκοτεινού Nordic noir. Το "Blood Sacrifice" έχει όλα τα συστατικά για ένα καλό binge-watch. Το ερώτημα είναι αν τα αξιοποιεί πραγματικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/09/2026

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (01/09)

Με πόλο και ποδοσφαιρικές μάχες θα κυλήσει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε (01/09) στην TV: Μια θρυλική συμμορία

Έντεκα άνδρες με διαφορετικές δεξιότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν μια από τις πιο φιλόδοξες ληστείες στο Λας Βέγκας.

"120 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου" στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ

Με "αφηγητές" τους ηθοποιούς Χρήστο Λούλη και Στεφανία Γουλιώτη, το ντοκιμαντέρ "120 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου" παρουσιάζει την εξέλιξη της 7ης τέχνης στην Ελλάδα.

Μερικά θρίλερ που αξίζει να δεις στο Netflix

Έτοιμοι για έναν μαραθώνιο που θα σας κόψει την ανάσα; Αν η ιδανική σας βραδιά περιλαμβάνει χτυποκάρδια, σκοτεινά μυστικά και ανατροπές, το Netflix έχει τη λύση.

Όλες οι φορές που είδαμε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Με αφορμή την 29η επέτειο από τον θάνατο της "Πριγκίπισσας του Λαού", συγκεντρώσαμε τις ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τη ζωή και τον μύθο της.

Το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας (31/08)

Γεμάτο αθλητικές μεταδόσεις είναι το αθλητικό πρόγραμμα της Δευτέρας.