"Tαμπού": Αστυνομικό μυστήριο και ανεκπλήρωτοι έρωτες στη νέα σειρά του MEGA

Από την δημιουργική ομάδα του "Famagusta", η νέα σειρά του Μega έρχεται στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εβίτα Αγαΐτση Εβίτα Αγαΐτση

Αυτό το φθινόπωρο, η δημιουργική τριάδα των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου προτείνει μια σειρά γεμάτη ανατροπές και γρήγορες εναλλαγές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του Μega

Στα Ιωάννινα, η οικογένεια Καρτάλη αποτελείται από τέσσερα αδέρφια τελείως διαφορετικά μεταξύ τους που όμως αγαπιούνται πολύ. Το παρελθόν της οικογένειας αποτελεί ταμπού, μια βαθιά ριζωμένη πληγή που επηρεάζει τις ζωές τους μέχρι και σήμερα.

Μέμος Μπεγνής
Μέμος Μπεγνής

Γνωρίστε την οικογένεια Καρτάλη

Λουκιανός Καρτάλης (Μέμος Μπεγνής): Καθηγητής φυσικής στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Υπόδειγμα οικογενειάρχη, σοβαρός και δίκαιος, κουβαλά ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό που τον συνδέει με δυο από τα αδέλφια του, τον Γαβριήλ και την Αλεξάνδρα.

Μάρθα  Μωραΐτη (Κατερίνα Μισιχρόνη): Η σύζυγος του Λουκιανού, παρά το γεγονός πως είναι εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες. Εργασιομανής αλλά και ελεύθερο πνεύμα με μεγάλη αγάπη για το γιαννιώτικο κόσμημα.

Κυριάκος Καρτάλης (Θάνος Λάμπρου): Ο μεγάλος γιος του Λουκιανού και της Μάρθας.  Σπουδάζει φυσική στο Πανεπιστήμιο της πόλης. Εσωστρεφής αλλά και κοινωνικός, συνδέεται ερωτικά με την Μυρτώ. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα και την αδελφή του, αλλά και γενικότερα την οικογένειά του. 

Χριστίνα Βατίστα
Χριστίνα Βατίστα

Ευδοξία Καρτάλη (Χριστιάνα Βατίστα): Η μικρή κόρη του Λουκιανού και της Μάρθας. Πηγαίνει στην τελευταία τάξη του Λυκείου. Αισθάνεται καταπιεσμένη. Είναι αρκετά ατίθαση, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα όρια. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική, σαφέστατα η πιο κοινωνική από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η έλξη της για έναν φοιτητή από την παρέα του αδελφού της, θα τη βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Γαβριήλ  Καρτάλης (Θεοχάρης Ιωαννίδης): Ο δεύτερος γιος της οικογένειας Καρτάλη, αδερφός του Λουκιανού. Είναι πιλότος και αγαπάει το ρίσκο και κάθε λογής σπορ. Κοσμοπολίτης, λάτρης των ταξιδιών, έξω καρδιά, με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ. Αμετανόητος εργένης, όμως μία ιστορία από το παρελθόν με την Ελισάβετ τον "πονάει" ακόμα.

Ιάσονας Χρόνης
Ιάσονας Χρόνης

Έκτορας Καρτάλης (Ιάσονας Χρόνης): Ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας. Δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στα Ιωάννινα.  Είναι παντρεμένος με την Μελία εδώ και τρία χρόνια. Το ζευγάρι έχει προσπαθήσει να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Μια ενέργεια της Μελίας, πίσω από την πλάτη του, άνοιξε ανεπανόρθωτη ρωγμή στη σχέση τους. Ο κρυφός του έρωτας είναι η Πέρσα, με την οποία παρουσιάζουν εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Μελία Ζέρβα (Νίκη Βακάλη): Μεσίτρια με μεγάλο γραφείο στα Γιάννενα και σημαντικές συνεργασίες με την Αθήνα. Έξυπνη, εμμονική και παθιασμένη. Οι δυο απόπειρες του παρελθόντος να μείνει έγκυος οδήγησαν σε αποβολές. Λατρεύει τον άντρα της αλλά περισσότερο τον εαυτό της και το πρότυπο της ιδανικής οικογένειας που έχει πλάσει στο μυαλό της.

Αλεξάνδρα Καρτάλη (Εβίτα Αγαΐτση): Το κορίτσι της οικογένειας Καρτάλη, η αδελφή των Λουκιανού, Γαβριήλ και Έκτορα, η οποία ζει στην Αθήνα, έχοντας κόψει δεσμούς με τα Γιάννενα. Αγαπάει τα αδέλφια της και τους είναι απόλυτα αφοσιωμένη, παρόλα αυτά δε διστάζει να λέει την άποψή της για ό,τι την ενοχλεί στις επιλογές ζωής τους. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Με Αποφασιστικότητα": Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 βάζει τη συμπερίληψη σε πρώτο πλάνο

Στο πρώτο επεισόδιο, η αθλήτρια Δώρα Πασχαλίδου μοιράζεται την ιστορία και την καθημερινότητά της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

Πώς γίνεται το "Boots" του Netflix να προκάλεσε την οργή του Πενταγώνου;

Η νέα κωμική σειρά φέρνει στην επιφάνεια τη νομιμοποίηση της προκατάληψης του αμερικανικού στρατού, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρή όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Απόψε (22/10) στην TV: δύο ελληνικές ταινίες

Η Σοφία Εξάρχου και ο Νίκος Περράκης παίζουν στην ελληνική τηλεόραση απόψε.

Από ζόμπι μέχρι βρικόλακες: Σειρές που φέρνουν το Halloween στην οθόνη σου

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Halloween. Οι φαν του είδους έχουν ήδη ξεκινήσει να διακοσμούν τα σπίτια τους με φώτα και κολοκύθες, να οργανώνουν θεματικά πάρτι, να ετοιμάζουν μαραθωνίους τρόμου και να ψάχνουν την επόμενη σειρά που θα τους κάνει να…"ανατριχιάσουν".

Δύο νέες (και σκοτεινές) σειρές έρχονται στο Disney+

Μία σκανδιναβική σειρά μυστηρίου και μία δολοφονική υπόθεση βασισμένη σε πραγματική ιστορία, τώρα διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

Απόψε (21/10) στην TV: περιπέτεια κι ένταση

Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες με σασπένς απόψε στην ελληνική τηλεόραση.