"Οι Αθώοι": Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη σειρά του MEGA

Η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA ερχεται στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

οι αθώοι

Από το στάδιο γυρισμάτων στο οποίο βρίσκονται, "Οι Αθώοι" θα έρθουν στη συχνότητα του MEGA το 2025, με τις υπογραφές των Νίκου Κουτελιδάκη (σκηνοθεσία) και Ελένης Ζιώγα (σενάριο-μεταφορά), οι οποίοι άντλησαν την έμπνευσή τους από  το κλασικό έργο του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, "Κατάδικος", όπου παρουσιάζεται ανάγλυφα μια πιστή τοιχογραφία της αγροτικής Ελλάδας του τέλους του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα.  

Τους ήρωες της σειράς, που ισορροπεί ανάμεσα στο ψυχογραφικό δράμα, το αστυνομικό θρίλερ και το μεταφυσικό μυστήριο, υποδύονται οι Κώστας Νικούλι, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου, ενώ την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Foss Productions.

Η υπόθεση
Βόρεια Κέρκυρα, Ήπειρος. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος (Κώστας Νικούλι), είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του (Αμαλία Καβάλη), από έναν Τούρκο ληστή. Μεγαλώνοντας, τόσο εκείνος, ο ταλαιπωρημένος από την υποτίμηση των χωριανών, όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) - ένας αντιφατικός χαρακτήρας με έντονες θετικές και αρνητικές πλευρές- είναι  ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη, Μαργαρίτα (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη), μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα. Ωστόσο, η Μαργαρίτα, καθ’ υπόδειξη των γονιών της, (Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Στάμος) παντρεύεται κάποιον άλλον, τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο (Κίμων Κουρής). Όταν ο άντρας τής Μαργαρίτας θα βρεθεί δολοφονημένος, τα πάντα ανατρέπονται.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/07/2024

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.

Τα τηλεοπτικά murder mysteries είναι (πλέον) γυναικεία υπόθεση

Από τα 70s μέχρι το "Wednesday" και το επερχόμενο "A Good Girl's Guide to Murder" του Netflix, θυμόμαστε πώς εξελίχθηκε ο χαρακτήρας της τηλεοπτικής ντετέκτιβ και τι είναι αυτό που τον καθιστά ολοένα και πιο ελκυστικό, τόσο στους δημιουργούς όσο και στο κοινό.

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Κυκλοφόρησε το teaser

Η βιογραφική σειρά της Όλγας Μαλέα για την Μαρία Κάλλας έρχεται τη νέα σεζόν και εμείς πήραμε μια γεύση.

Ένα δίκτυο από ρωγμές: Με αφορμή το θάνατο του Γιώργου Σγουράκη και το "Μονόγραμμα"

Τουλάχιστον, η ακατέργαστη, τραχιά και ατελής κινηματογράφηση, που μπορεί να βρει κανείς στο "Μονόγραμμα", και ειδικά στον πρώτο του κύκλο, μου φαίνεται ανακουφιστική, επειδή αποκτά αναπάντεχα μια μορφή αντίστασης ενάντια σε μια εποχή που μας πετάει εικόνες, λες και είναι λάσπη.

Το κορυφαίο "Better Call Saul" έρχεται στην ΕΡΤ1

Ξαναβλέπουμε το διακεκριμένο spin-off του "Breaking Bad", αυτήν τη φορά στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Εκτόξευση θεάσεων για το ERTFLIX

Σύμφωνα με την NPAW Video Analytics οι θεάσεις της πλατφόρμας υπερ-πολλαπλασιάστηκαν τον Ιούνιο.