"Wednesday": Η μεγαλύτερη παραγωγή στην Iστορία της Ιρλανδίας

Το μεγαλύτερο χιτ του Netflix συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, αυτήν την φορά από την Ιρλανδία, όπου γυρίζεται η 2η πολυαναμενόμενη σεζόν την οποία θα δούμε το 2025.

Wednesday Wednesday

Η Νο1 σειρά του Netflix, έχοντας κατακτήσει τις περισσότερες θεάσεις τηλεοπτικού προγράμματος στην ιστορία της πλατφόρμας και 4 βραβεία Εmmy, το "Wednesday" ταξιδεύει από την Ρουμανία (όπου γυρίστηκε η πρώτη σεζόν) στην Ιρλανδία. Τα γυρίσματα της επερχόμενης δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στην κομητεία Γουίκλοου της Ιρλανδίας, μια παραγωγή πρωτοφανούς μεγέθους και δαπανών για την χώρα. 

Την παραγωγή μαζί με το Netflix έχει αναλάβει η Screen Ireland (το αντίστοιχο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου), η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε πολλές σειρές και ταινίες, μεταξύ αυτών το "Star Wars: The Force Awakens", "Ο Αστακός" και "Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού"

Wednesday

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Taoiseach Simon Harris, επισκέφθηκε το πλατό και συνομίλησε τον Τιμ Μπάρτον, σκηνοθέτη της σειράς, τους showrunners Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μιλάρ, και μέλη της δημιουργικής ομάδας και του συνεργείου της παραγωγής. "Χαίρομαι που βλέπω ότι η Ιρλανδία συνεχίζει να επιλέγεται ως τόπος γυρίσματος σειρών και ταινιών, γεγονός που στηρίζει την οικονομία μας, δημιουργεί θέσεις εργασίας, αναδεικνύει τα δημιουργικά μας ταλέντα και προβάλλει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο", δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Variety.

Στο "Wednesday" πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα, η οποία έχει αναλάβει και ρόλο παραγωγού του νέου κύκλου επεισοδίων, ο οποίος θα φέρει νέα ονόματα στο καστ, όπως Στιβ Μπουσέμι, Μπίλι Πάιπερ, Τζοάνα Λάμλεϊ και Θάντι Νιούτον

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Mr. & Mrs. Smith": Θα είναι η Billie Eilish η πρωταγωνίστρια της 2ης σεζόν;

Η κατασκοπική σειρά του Prime Video ανανεώθηκε για ακόμα μια σεζόν στην οποία θα δούμε ένα καινούριο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2024

"The Penguin": Όλα τα τραγούδια που ακούσαμε στα 5 πρώτα επεισόδια του επικού spin-off

Dolly Parton, St. Vincent, The Cure. Το Radio Times συγκέντρωσε αναλυτικά το soundtrack της σκοτεινής σειράς του HBO που βλέπουμε στο Vodafone TV.

To "Rick and Morty" θα φτάσει (τουλάχιστον) μέχρι τις 12 σεζόν

Το animation συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, καθώς περιμένουμε την 8η σεζόν (το 2025). Απ' ό,τι φαίνεται, η σειρά θα μας συντροφεύει μέχρι και το 2029.

Η "Carrie" του Στίβεν Κινγκ γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο δημιουργός που ταυτίστηκε με το horror, Μάικ Φλάνανγκαν, καταπιάνεται με άλλο ένα έργο του σπουδαίου συγγραφέα και το μεταφέρει στη μικρή οθόνη.

Το "Shrinking" είναι η σειρά που αξίζει να δεις στο Apple TV+

H δεύτερη σεζόν της δραμεντί με τον Χάρισον Φορντ έκανε πρεμιέρα πριν δύο εβδομάδες, ενώ μόλις ανακοινώθηκε και η επερχόμενη τρίτη.

Το docuseries του 50 Cent για τον "Diddy" είναι στα σκαριά

Το Netflix ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ γύρω από τον κακόφημο ράπερ, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό κράτηση, και τις κατηγορίες του.

Η νέα σεζόν του "The Lincoln Lawyer" κατακτά το Netflix

Η δημοφιλής σειρά επέστρεψε στην streaming πλατφόρμα με τον νέο κύκλο επεισοδίων που έχει καθηλώσει το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό. Τι γίνεται στην 3η σεζόν;