"ΖΩΗ": Η μεταφυσική δραμεντί με τη Μαρία Καβογιάννη έρχεται στον ΑΝΤ1

Η σειρά που κυκλοφόρησε στο ΑΝΤ1+ το 2022 έρχεται στην ελέυθερη τηλεόραση τον Ιούνιο.

ΖΩΗ ΖΩΗ

H μίνι σειρά της Δωροθέας Πασχαλίδου που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του ANT1+, έρχεται στην τηλεόραση την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1, με διπλό επεισόδιο και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Η "ΖΩΗ" είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες. Σε κάθε επεισόδιο, η Ζωή (Καβογιάννη) αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα συνδεδεμένα με την ελληνική πραγματικότητα.


Η υπόθεση
Η Ζωή κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Όταν μια μέρα πέφτει μία γάστρα στο κεφάλι της, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία στο πέρασμα του άλλου κόσμου. Όταν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή, αρχίζει να συναντά νεκρούς, οι οποίοι της ζητούν κάθε φόρα να εκτελέσει μια μυστική τους αποστολή

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Γιώργος Κοψιδάς και Χρήστος Κοντογεώργης, ενώ την εκτέλεση παραγωής αναλαμβάνει η Foss Productions


 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το φαινόμενο Νίκολα Κόκλαν

Η Ιρλανδή ηθοποιός του "Bridgerton" εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό it-girl της σύγχρονης TV, κι εμείς ανατρέχουμε στους ρόλους που επικύρωσαν το ταλέντο της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
14/06/2024

Ένα αφιέρωμα γεμάτο queer ιστορίες από το Vodafone TV

Η streaming πλατφόρμα γιορτάζει τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με 20 LGBTQI+ τίτλους για την αγάπη που δεν γνωρίζει φύλο.

Οι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό κοινό στρέφεται στο αμερικανικό σινεμά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Long Lust

Μεγαλύτερες παραγωγές, θεάματα υψηλών προδιαγραφών, περιεχόμενο που προσφέρει ψυχαγωγία και "διαφυγή": το ελληνικό κοινό αναζητά ευκολότερη πρόσβαση στο αμερικανικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη δυσκολία των ακατάλληλων ωρών προβολής.

Η 4η σεζόν του "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη" έρχεται στο National Geographic

Ο γνωστός σεφ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα γαστρονομικά όρια, εξυμνώντας διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς στα νέα επεισόδια της χορταστικής σειράς.

Το σαρωτικό "Οπενχάιμερ" κάνει πρεμιέρα στην Nova

Οσκαρική πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, την ερχόμενη Κυριακή 16/6.

Οι 7 ταινίες του ERTFLIX για την Ημέρα του Πατέρα (16/6)

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την πατρότητα με επτά κινηματογραφικούς πατέρες σε ένα ποικιλόμορφο αφιέρωμα, από 10 ως 17 Ιουνίου.

Από τα 90s στο σήμερα: Μια queer τηλεοπτική ιστορία

Γιορτάζουμε τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με μια σύντομη αναδρομή στις queer αναπαραστάσεις της σύγχρονης τηλεόρασης.