Το "Bridgerton" (ξανα)κατακτά το παγκόσμιο Netflix

Το βρετανικό ρομάντζο επέστρεψε στο Netflix με την πολυαναμενόμενη και απόλυτα ερωτική 3η σεζόν, σκαρφαλώνοντας με ευκολία στην κορυφή της πλατφόρμας.

Bridgerton Bridgerton

Tηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης 8-μελούς λογοτεχνικής σειράς της Τζούλια Κουίν, το "Bridgerton" ήρθε στο Netflix από την εταιρεία παραγωγής της μοναδικής Σόντα Ράιμς το 2020, εν μέσω πανδημίας, κατακτώντας ένα πιστό τηλεοπτικό κοινό, και καταλήγωντας ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά χιτ της πλατφόρμας. 

Το πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν κυκλοφόρησε μέσα στον Μάιο - τα τελευταία τέσσερα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στις 15 Ιουνίου - και έφτασε στο Νο1 του παγκόσμιου Netflix, "χτυπώντας" 45 εκατομμύρια θεάσεις μόλις στο πρώτο τετραήμερο της διαθεσιμότητάς του. 

Με πρωταγωνιστές τους Νικόλα Κάφλαν, Λουκ Νιούτον, Αντζόα Αντό, Σιμόν Άσλεϊ και Τζόναθαν Μπέιλι, ο 3ος κλυκλος της σειράς επαναφέρει το απροκάλυπτα σέξι στοιχείο που την καθόρισε από την 1η σεζόν και ξανακέρδισε τους φαν που είχαν απογοητευτεί από το πιο "ελαφρύ" ρομάντζο της 2ης σεζόν. 

Bridgerton
Bridgerton

 Παράλληλα, η κυκλοφορία της νέας σεζόν σε συνδυασμό με τον ντόρο που έχει προκαλέσει το βρετανικό ρομαντζο εποχής τα τελευταία 4 χρόνια, οδήγησε πολλούς θεατές στο σύμπαν του "Bridgerton" για πρώτη φορά, και πολλούς φαν στο re-watching της 1ης και της 2ης σεζόν, οι οποίες βρίσκονται και πάλι στο Τοp 10 της πλατφόρμας.  

Το "Bridgerton" είναι η τέταρτη πιο streamed σειρά αγγλικής γλώσσας στο Netflix, με το "Wednesday" στο Νο1, το "Stranger Things" στο Νο2 και το "Dahmer: The Jeffrey Dahmer" στο Νο3, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας παραμένει το Κορεάτικο "Squid Game"

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το φαινόμενο Νίκολα Κόκλαν

Η Ιρλανδή ηθοποιός του "Bridgerton" εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό it-girl της σύγχρονης TV, κι εμείς ανατρέχουμε στους ρόλους που επικύρωσαν το ταλέντο της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
14/06/2024

Ένα αφιέρωμα γεμάτο queer ιστορίες από το Vodafone TV

Η streaming πλατφόρμα γιορτάζει τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με 20 LGBTQI+ τίτλους για την αγάπη που δεν γνωρίζει φύλο.

Οι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό κοινό στρέφεται στο αμερικανικό σινεμά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Long Lust

Μεγαλύτερες παραγωγές, θεάματα υψηλών προδιαγραφών, περιεχόμενο που προσφέρει ψυχαγωγία και "διαφυγή": το ελληνικό κοινό αναζητά ευκολότερη πρόσβαση στο αμερικανικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη δυσκολία των ακατάλληλων ωρών προβολής.

Η 4η σεζόν του "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη" έρχεται στο National Geographic

Ο γνωστός σεφ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα γαστρονομικά όρια, εξυμνώντας διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς στα νέα επεισόδια της χορταστικής σειράς.

Το σαρωτικό "Οπενχάιμερ" κάνει πρεμιέρα στην Nova

Οσκαρική πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, την ερχόμενη Κυριακή 16/6.

Οι 7 ταινίες του ERTFLIX για την Ημέρα του Πατέρα (16/6)

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την πατρότητα με επτά κινηματογραφικούς πατέρες σε ένα ποικιλόμορφο αφιέρωμα, από 10 ως 17 Ιουνίου.

Από τα 90s στο σήμερα: Μια queer τηλεοπτική ιστορία

Γιορτάζουμε τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με μια σύντομη αναδρομή στις queer αναπαραστάσεις της σύγχρονης τηλεόρασης.