"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

Maestro Maestro

Η ελληνική σειρά του Mega, με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, επιστρέφει σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22.40 στο Mega και στο streaming μέσω του Netflix. Η 2η σεζόν του "Μaestro" αποτελείται με 6 επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε δύο μέρη: τα 4 πρώτα και τα 2 τελευταία, τα οποία ολοκληρώνουν και την ιστορία.  

Maestro
Maestro

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ρίχνουμε μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, με τίτλο "MOTHER":

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει  ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.


Σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη σειρά πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος και Τόνια Μαράκη. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Foss Productions

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Στο "The Beauty", η εμμονή με την τελειότητα μετατρέπεται σε σκοτεινό θρίλερ

Τα τρία πρώτα επεισόδια στριμάρουν στο Disney+, με τη σειρά να αποτελεί ένα διεθνές θρίλερ που θέτει το ερώτημα: "Τι θα θυσίαζες για την τελειότητα;"

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/01/2026

Απόψε (23/01) στην TV: Η ταινία που έδωσε το Όσκαρ στην Τζένιφερ Λόρενς

Αντισυμβατική, έξυπνα γραμμένη ρομαντική κομεντί με καυστικό χιούμορ απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Όλα τα επεισόδια του 'Ludwig' σε περιμένουν στο Cinobo

Στη σειρά, η ζωή του λύτη γρίφων Τζον "Λούντβιχ" Τέιλορ ανατρέπεται όταν ο δίδυμος αδελφός του, ο αστυνομικός Τζέιμς Τέιλορ, εξαφανίζεται.

Απόψε (22/01) στην TV: Μία αληθινή ιστορία με τον Τομ Χανκς

Ο Κλιντ Ίστγουντ μεταφέρει μια αληθινή ιστορία στην οθόνη απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Πότε και πού θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το "Ριφιφί" του Σωτήρη Τσαφούλια

Μετά τα ρεκόρ τηλεθέασης στην πλατφόρμα της Cosmote TV, η σειρά-φαινόμενο έρχεται στην ελεύθερη τηλεόραση.

To ΗΒΟ Max παίζει στην Ελλάδα και αυτές είναι οι μάλλον καλύτερες ταινίες και σειρές

Μια πλούσια συλλογή περιεχομένου, που εκτείνεται από φετινές ταινίες και σεζόν τηλεοπτικών σειρών ως παλιές αγαπημένες προτάσεις φιλοξενείται στην πλατφόρμα.

Είναι το "Ριφιφί" η καλύτερη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια;

Όταν μια ληστεία γίνεται καθρέφτης μιας κοινωνίας που ράγιζε από μέσα. Ένα αναλογικό θρίλερ για την Ελλάδα του '92 που μετέτρεψε το "μεγάλο κόλπο" σε μια σπαρακτική κοινωνική κραυγή και έγινε μια σειρά που συζητιέται όσο καμία άλλη. Είναι όμως η κορυφαία δουλειά του Έλληνα σκηνοθέτη έως τώρα;