"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

Maestro Maestro

Η ελληνική σειρά του Mega, με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, επιστρέφει σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22.40 στο Mega και στο streaming μέσω του Netflix. Η 2η σεζόν του "Μaestro" αποτελείται με 6 επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε δύο μέρη: τα 4 πρώτα και τα 2 τελευταία, τα οποία ολοκληρώνουν και την ιστορία.  

Maestro
Maestro

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ρίχνουμε μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, με τίτλο "MOTHER":

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει  ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.


Σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη σειρά πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος και Τόνια Μαράκη. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Foss Productions

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Τομ Χανκς και Ρόμπιν Ράιτ στο Sunday Premiere της Nova

Η δραματική ταινία θα μεταδοθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο συνδρομητικό κανάλι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/10/2025

Οι ελληνικές σειρές που παρακολουθούν όλοι αυτή τη στιγμή

Τέσσερα δράματα και μία κωμωδία στα αγαπημένα των τηλεθεατών.

Απόψε (16/10) στην TV: θρίλερ και περιπέτεια

Τόνι Γκιλρόι, Ντέιβιντ Φίντσερ και Τζόρνταν Πιλ απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Το νέο prequel του 'Game of Thrones' θέλει -μάλλον- να μας κάνει να γελάσουμε (trailer)

Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σειρά του HBO, "A Knight of the Seven Kingdoms".

Οι σειρές που θα παρακολουθήσουμε μέχρι το τέλος του μήνα στο Netflix

Φρέσκιες πρεμιέρες και παλιά αγαπημένα που επιστρέφουν για να προσθέσετε στη watchlist σας.

Όλα τα νέα projects που θα δούμε από τη Marvel

Η υπερηρωική εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την επόμενη σεζόν στο ComicCon της Νέας Υόρκης.

Απόψε (15/10) στην TV: αθλητική βραδιά

Ένας ταλαντούχος παίκτης μπέιζμπολ και ένας δυναμικός μποξέρ απόψε στην ελληνική τηλεόραση.