Το φινάλε του "The Good Doctor" και 3 νέες σειρές στο Novacinema4

Η Nova υπόσχεται έναν τηλεοπτικό Απρίλιο γεμάτο δράμα, σασπένς και μυστήριο.

The Good Doctor The Good Doctor

"The Good Doctor"

Το φινάλε της ιατρικής δραματικής σειράς περιλαμβάνει νέες προκλήσεις που ανακατεύονται με το παρελθόν των πρωταγωνιστών. Μετά τη γέννηση του γιου τους, ο Σον και η Λία διαχειρίζονται τις δυσκολίες και τις χαρές της ζωής τους, και η ομάδα τις αλλαγές στο νοσοκομείο.
Από την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 22:00 και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα

Platform 7
Platform 7

"Platform 7"

Η Λίσα, ένα φάντασμα παγιδευμένο σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό, δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή ή τον θάνατό της. Ένα σημαντικό γεγονός, όμως, ξυπνά τη μνήμη της και πυροδοτεί μία μεγάλη φωτιά μέσα της. Μια νέα σειρά θρίλερ με τους Jasmine Jobson, Tábata Cerezo, Yaamin Chowdhury.
Από την Tρίτη 9 Απριλίου στις 22:00 και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα

The Killing Kind
The Killing Kind

"The Killing Kind"

Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας μυστηρίου είναι η Ίνγκριντ Λιούις, η οποία προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της όταν μία ξαφνική τραγωδία χτυπά. Ύστερα από ένα φαινομενικό ατύχημα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δεν ξέρει πού να στραφεί. Ποιον μπορεί να εμπιστευτεί και πώς θα σώσει τον εαυτό της; Με τους Emma Appleton, Colin Morgan, Elliot Barnes-Worrell​.
Από την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 23:00 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα

The Irrational
The Irrational

"The Irrational"

Ο καθηγητής συμπεριφορικής ψυχολογίας Άλεκ Μέρσερ βοηθά σε μία σειρά σημαντικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται κυβερνήσεις, αρχές επιβολής του νόμου κι επιχειρήσεις. Ο Άλεκ και η ομάδα αναλαμβάνουν σύνθετα παζλ και μπλεγμένα μυστήρια. Δραματική σειρά θρίλερ με τους Jesse L. Martin, Maahra Hill, Molly Kunz​.
Από την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι σειρές "Of Money and Blood", "La Brea season 3", "Gray", "NCIS season 21", "The Winter King" και "Τed" στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.