Δυο αφιερώματα από το Vodafone TV που αξίζουν την προσοχή σας

Η streaming πλατφόρμα εστιάζει σε δυο διαφορετικές αλλά εξίσου ενδιαφέροντες θεματικές μέσα από σειρές και ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Chernobyl Chernobyl

Aφιέρωμα Real Stories

Ιστορίες βγαλμένες από την ίδια τη ζωή, αληθινές ιστορίες πραγματικών προσώπων που ενέπνευσαν τις καλύτερες ταινίες, ντοκιμαντέρ και animation που με τη σειρά τους φτιάχνουν τη πιο πλούσια λίστα από τα μεγαλύτερα στούνιο των ΗΒΟ, Disney+, Warner και Viaplay που παίζουν δυνατά και αποκλειστικά στο Vodafone TV. ​

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνολικά 21 τίτλους, μεταξύ άλλων το καθηλωτικό "The Janes" και τη συγκλονιστική μίνι σειρά "Chernobyl" από το ΗΒΟ μέχρι το "Pam & Tommy" και τον "Τιτανικό" στο Disney+ και από το "Zodiac" του Ντέιβιντ Φίντσερ μέχρι το "Max Verstappen: Anatomy of a Champion" και το "Palme: The Murder Investigation" από τον κατάλογο του Viaplay.

Pablo
Pablo

Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (2 Απριλίου) με τη σειρά "Pablo"

Η παιδική σειρά "Pablo" αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διαρκεί περίπου 10' και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια, με τους 2 μεταγλωττισμένους στα ελληνικά, κύκλους να διατίθενται αποκλειστικά στο Vodafone TV, όπου για τις ανάγκες μεταγλώττισης της σειράς επιλέχθηκαν μέσα από ακροάσεις άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ώστε να δώσουν φωνή στους πρωταγωνιστές, σε συνεργασία με την Happy Act, μια ενέργεια πρωτοπόρα στα ελληνικά δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.