"Ο ωχρός ίππος" του BBC έρχεται 1 Απριλίου στην ΕΡΤ1

Η υποψήφια για BAFTA Σάρα Φελπς μεταφέρει το μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι σε τρία καθηλωτικά επεισόδια για τη μικρή οθόνη.

The Pale Horse The Pale Horse

Η μίνι δραματική σειρά μυστηρίου, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2020, "Ο ωχρός ίππος" ("The Pale Horse"), σε σενάριο της Σάρα Φελπς, ("The Sixth Commandment", "Φόνοι στο Δουβλίνο") που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1. Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι, η σειρά 3 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Ρούφους Σιούελ ("The Diplomat", "The Holiday") θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 00:50.

The Pale Horse
The Pale Horse

Η υπόθεση
Κάτι παράξενο συμβαίνει στο πανδοχείο "Ο ωχρός ίππος"..
Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του '60, στο υποβλητικό αγγλικό χωριό Ματς Ντίπινγκ, με κεντρικό ήρωα τον Μαρκ Ίστερμπροκ (Σιούελ), ο οποίος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από μια σειρά διαδοχικών θανάτων και ποιος τον θέλει νεκρό. Μια μυστηριώδης λίστα με ονόματα βρίσκεται στο παπούτσι μιας νεκρής γυναίκας. Ο αντικέρ Ίστερμπροκ είναι αποφασισμένος να μάθει γιατί το όνομά του βρίσκεται στη λίστα. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε τρεις αλλόκοτες γυναίκες που ζουν στο χωριό Ματς Ντίπινγκ. Καθώς ο ένας θάνατος διαδέχεται τον άλλον, ο Μαρκ συλλαμβάνει τον εαυτό του να σκέπτεται το αδιανόητο. Θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα μαγείας; Μήπως είναι και ο ίδιος καταραμένος; Οδηγείται στα όρια της παράνοιας. Το ερώτημα που τον βασανίζει είναι ποιος τον θέλει νεκρό και πώς μπορεί να σωθεί από την κατάρα.

Τη σειρά σκηνοθετεί η Λιονόρα Λόντσντεϊλ, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι: Κάγια Σκοντελάριο ("The Gentlemen", "Skins"), Tζορτζίνα Κάμπελ, Μπέρτι Κάρβελ, Κάθι Κιέρα Κλαρκ, Τζέιμς Φλιτ, Χένρι Λόιντ Χιούτζες, Κλαιρ Σκίνερ και Ρίτα Τάσινχαμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.