Η ανολοκλήρωτη σειρά του Mega "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" γίνεται ταινία

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την πολλά υποσχόμενη σειρά που συν-δημιούργησε με τον Δημήτρη Αποστόλου, σε παραγωγή της Showtime Productions.

'Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;' 'Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;'

Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και έφερε στο προσκήνιο ένα ευαίσθητο και δυστυχώς πάντα επίκαιρο θέμα, διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της παρ' ότι γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εικοσιπέντε χρόνια μετά, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τη μορφή δύο ταινιών: "Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή" - movie 1 και "Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή" - movie 2. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions.

Η μαύρη κωμωδία του Mega, με πρωταγωνίστριες τέσσερις γυναίκες που αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο, διακόπηκε κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές). Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Άβα Γαλανοπούλου, Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη και Μαρία Καννελοπούλου

Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;
Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ' εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Η εταιρία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Showtime Productions γεννήθηκε το 2009, και κατάφερε πέντε ταινίες της - "𝗧𝗵𝗲 𝗕𝗮𝗰𝗵𝗲𝗹𝗼𝗿 𝟭, 𝟮, 3 & 4" και "SAISON MORTE" - να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.