Βλέπουμε τη "Βασίλισσα της Νέας Υόρκης" στο ERTFLIX

Η ταινία που αφηγείται την πολυτάραχη και συναρπαστική ζωή της Τσέλι Γουίλσον θα βρίσκεται στην streaming πλατφόρμα μέχρι τέλος Μαρτίου.

Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης

Η ταινία "Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης" (Queen of the Deuce) της Βάλερυ Κοντάκου, που μιλά για τη ζωή της Τσέλι Γουίλσον θα βρίσκεται στο ERTFLIX μέχρι τέλος Μαρτίου.

Από την Ελλάδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τα πορνοσινεμά της Times Square τη δεκαετία του '70, η πολυβραβευμενη ταινία της Βάλερυ Κοντάκου, αφηγείται την πολυτάραχη και συναρπαστική ζωή της Τσέλι Γουίλσον (Chelly Wilson). Μία χαρισματική και πρωτοπόρα Ελληνοεβραία από τη Θεσσαλονίκη, η Τσέλι γλίτωσε τελευταία στιγμή από το Ολοκαύτωμα, για να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία πάθους, επαναπροσδιορίζοντας τι πάει να πει ελληνική οικογένεια και Αμερικανικό Όνειρο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.