ΕΡΤ2: Δύο εκπομπές αφιερωμένες στον Ηλία Λογοθέτη

Τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού τιμά η ΕΡΤ2 απόψε, Πέμπτη 29/2, μεταδίδοντας σε επανάληψη σχετικά επεισόδια των εκπομπών "Δρόμοι" και "Η ζωή είναι στιγμές".

Ηλίας Λογοθέτης Ηλίας Λογοθέτης

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε χθες, 28 Φεβρουαρίου 2024, ο καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης, γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση. Σήμερα, 29/2, η ΕΡΤ2 αλλάζει το πρόγραμμά της για να μεταδόσει σε επανάληψη ένα επεισόδιο της εκπομπής "Δρόμοι"  με τον Άρη Σκιαδόπουλο στις 20.00, και ένα επεισόδιο του "Η ζωή είναι στιγμές" με τον Ανδρέα Ροδίτη στις 23.00, στα οποία ήταν καλεσμένος ο Ηλίας Λογοθέτης.

Ξεχωρίζει από το έργο του ηθοποιού η συμμετοχή στο θεατρικό του Πίντερ, "Νεκρή ζώνη" (σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αντύπα, 2000), και οι ερμηνείες του σε ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου ("Τοπίο στην ομίχλη", " Μετέωρο βλέμμα του πελαργού "), αλλά και στο " Μόνον της ζωής του ταξείδιον" του Βιζυηνού, στην κινηματογραφική μεταφορά του Λάκη Παπαστάθη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.