Το "Poor Things" έρχεται τον Μάρτιο στο Disney+

Μετά την σπουδαία επιτυχία της στους κινηματογράφους και λίγο πριν τα Βραβεία Όσκαρ 2024, η κορυφαία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι διαθέσιμη στο Disney+

Poor Things «Poor Things»

Η ταινία που καθόρισε την φετινή κινηματογραφική χρονιά και oδεύει ως ένα από τα φαβορί των επερχόμενων Βραβείων Όσκαρ με 11 υποψηφιότητες, το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 7 Μαρτίου, αποκλειστικά στο Disney+. 

Βασισμένο στα "Χαμένα Κορμιά" του Άλισντερ Γκρέι, σε σενάριο Τόνι ΜακΝαμάρα και με την Έμα Στόουν στον ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ, η ταινία έχει ήδη διακριθεί με δύο Χρυσές Σφαίρες, καλύτερης ταινίας και καλύτερου α' γυναικείου ρόλου, και πέντε βραβεία BAFTA: α' γυναικείου ρόλου και τέσσερα τεχνικά βραβεία (σκηνικά, κουστούμια, μέικαπ και εφέ).

Poor Things νέο 5

Το "Poor Things" πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία του Έλληνα δημιουργού, η οποία διεκδικεί φέτος 11 χρυσά αγαλματίδια: καλύτερη ταινία, καλύτερη σκηνοθεσία (Λάνθιμος), καλύτερου α' γυναικείου ρόλου (Στόουν), καλύτερου β' αντρικού ρόλου (Μαρκ Ράφαλο), διασκευασμένου σεναρίου, διεύθυνση φωτογραφίας, κουστούμια, μοντάζ, μέικ απ, πρωτότυπη μουσική και σκηνογραφία. 

Η απονομή των 96ων βραβείων Όσκαρ θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας 11/3, ώρα Ελλάδος).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.