Τι θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο

Δείτε τις νέες σειρές, τους νέους κύκλους επεισοδίων, τις νέες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα μας κάνουν παρέα αυτόν τον μήνα στην streaming πλατφόρμα.

3 Body Problem '3 Body Problem'

Σειρές

Αίμα και Νερό: Σεζόν 4 (Blood & Water: Season 4)

Η Πουλένγκ και η Φικς είναι στην τελευταία χρονιά του σχολείου, αλλά το παρελθόν στρέφει τη μία εναντίον της άλλης όταν ανακαλύπτουν ότι αποτελούν ακόμα στόχο.
Έρχεται στις 1/3.

Ταΐστε τον Φιλ: Σεζόν 7 (Somebody Feed Phil: Season 7)

Somebody Feed Phil

Ο κοσμογυρισμένος φαγάς Φιλ Ρόζενταλ επιδίδεται σε νέες γευστικές απολαύσεις από το Ντουμπάι, το Εδιμβούργο, το Κιότο κι αλλού σ' αυτήν τη γλυκιά, χιουμοριστική σειρά.
Έρχεται στις 1/3.

Supersex

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.
Έρχεται στις 6/3.

The Gentlemen

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.
Έρχεται στις 7/3.

Το Σήμα (The Signal)

The Signal

Μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι — και ο κόσμος.
Έρχεται στις 7/3.

Girls5eva: Σεζόν 3

Girls5eva

Οι Girls5eva ξεκινούν περιοδεία και κάνουν νέους φίλους, φαν κι εχθρούς στη διαδρομή, καθώς επιστρέφουν στις επιτυχίες.
Έρχεται στις 14/3.

Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100: Σεζόν 2 (Physical: 100: Season 2)

Physical: 100

Επιστρέφοντας με 100 νέους παίκτες που διαγωνίζονται για τον τίτλο του απόλυτου σώματος, αυτός ο σκληρός παγκόσμιος διαγωνισμός ανεβάζει τις προκλήσεις σε άλλα επίπεδα.
Έρχεται στις 19/3.

Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων (3 Body Problem)

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις και αποκαλύπτουν τους νόμους της επιστήμης και μια υπαρξιακή απειλή.
Έρχεται στις 21/3.

Is It Cake?: Σεζόν 3

Is It Cake?

Με εντυπωσιακές τούρτες και συγκλονιστικές αντιγραφές, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ καθώς οι ζαχαροπλάστες ξεγελούν τους κριτές με τις νόστιμες απατεωνιές τους.
Έρχεται στις 29/3.

Ταινίες

Spaceman

Spaceman

Έχοντας διανύσει έξι μήνες μόνος του σε αποστολή, ένας αστροναύτης αντιμετωπίζει τις ρωγμές του γάμου του με τη βοήθεια ενός μυστήριου πλάσματος που ζει στο σκάφος του.
Έρχεται στις 1/3.

Δεσποσύνη (Damsel)

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.
Έρχεται στις 8/3.

Η Τέχνη του να Αγαπάς (Art of Love)

Αφού μαθαίνει ότι ο ληστής έργων τέχνης που καταδιώκει είναι ο πρώην εραστής της, μια αστυνομικός της Ιντερπόλ καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον πιάσει στα πράσα.
Έρχεται στις 14/3.

24 Ώρες με τον Γκασπάρ (24 Hours with Gaspar)

24 Hours with Gaspar

Έχοντας μόλις 24 ώρες ζωής, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ακολουθεί μια σειρά από ανατρεπτικά στοιχεία για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση του παιδικού του φίλου.
Έρχεται στις 14/3.

Ιρλανδική Ευχή (Irish Wish)

Irish Wish

Λίγες μέρες πριν ο άντρας των ονείρων της παντρευτεί την κολλητή της, η Μάντι κάνει μια ευχή σε μια αρχαία πέτρα στην Ιρλανδία και ξυπνά εκείνη ως η μέλλουσα νύφη.
Έρχεται στις 15/3.

Σίρλεϊ (SHIRLEY)

Το 1972, η Σίρλεϊ Τσίσολμ (Ρετζίνα Κινγκ) διεκδικεί στο πλευρό των Δημοκρατικών την προεδρία της Αμερικής και γίνεται η πρώτη μαύρη γυναίκα που εκλέγεται στο Κογκρέσο.
Έρχεται στις 22/3.

Η Καρδιά του Κυνηγού (Heart of the Hunter)

Heart of the Hunter

Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.
Έρχεται στις 29/3.

Το Όμορφο Παιχνίδι (The Beautiful Game)

Μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου πηγαίνει στη Ρώμη για το ετήσιο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων σε αυτό το ευχάριστο δράμα με πρωταγωνιστές τους Μπιλ Νάι και Μάικλ Γουόρντ.
Έρχεται στις 29/3.

Το Μεροκάματο του Τρόμου (The Wages of Fear)

Προκειμένου να αποτρέψει μια φονική έκρηξη, μια ομάδα έχει 24 ώρες στη διάθεσή της για να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη.
Έρχεται στις 29/3.

Netflix live events

Το Slam του Netflix (The Netflix Slam)

Ένας ζωντανός αγώνας επίδειξης τένις ανάμεσα στον θρύλο Ραφαέλ Ναδάλ και τον ταλαντούχο Κάρλος Αλκαράθ.
Έρχεται στις 3/3.

Netflix comedy specials

Dave Attell: Hot Cross Buns

Νέο κωμικό σταντ απ από τον Ντέιβ Ατέλ
Έρχεται στις 26/3.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Οι Γκόλφερ: Σεζόν 2 (Full Swing: Season 2)

Μια συγχώνευση αναστατώνει τον κόσμο του γκολφ καθώς οι παίκτες προετοιμάζονται για το Κύπελλο Ryder στη Ρώμη — και μια ακόμη δυνατή σεζόν στα γήπεδα.
Έρχεται στις 6/3.

Netflix K&F

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα! (Hot Wheels Let's Race)

Έξι πολλά υποσχόμενα παιδιά στην Κατασκήνωση του Απόλυτου Γκαράζ Χοτ Γουίλς μαθαίνουν όσα χρειάζονται για να γίνουν οι απίθανοι οδηγοί της νέας γενιάς.
Έρχεται στις 4/3.

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 9 (Gabby's Dollhouse: Season 9)

Με μια τσιμπιά στο αριστερό αυτί και άλλη μια στο δεξί, η Γκάμπι συρρικνώνεται και ζει νέες γατο-περιπέτειες στο σούπερ κουλ κουκλόσπιτό της. Ελάτε να παίξετε μαζί της!
Έρχεται στις 25/3.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.