"Εννέα άγνωστοι": Νικόλ Κίντμαν, Μελίσα ΜακKάρθι και Μάικλ Σάνον στη μίνι σειρά που βλέπουμε στην ΕΡΤ1

Σήμερα, Δευτέρα 5/2, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η ιντριγκαδόρικη δραματική σειρά μίας σεζόν με ένα αξιοσημείωτο πρωταγωνιστικό καστ.

Nine Perfect Strangers Nine Perfect Strangers

Ο Αμερικανός Τζόναθαν Λέβιν σκηνοθετεί την μίνι σειρά "Εννέα άγνωστοι", που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Λιάν Μοριάρτι ("Big Little Lies"), μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και ανατροπές. Η σειρά που ξεχωρίζει για την υποβλητική ατμόσφαιρα και το άρτιο καστ με τις Νικόλ Κίντμαν, Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρετζίνα Χολ και τους Μάικλ Σάνον, Λιούκ Έβανς, Άσερ Κέντι, προβάλλεται από σήμερα, 5/2, και κάθε μέρα ως τις 15/2, στην ΕΡΤ1.

Nine Perfect Strangers
Nine Perfect Strangers

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα resort υγείας και ευεξίας, όπου 9 άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συναντιούνται αναζητώντας μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή -και όχι μόνο.Οι πρωταγωνιστές συναντιούνται στο "Τρανκουίλουμ Χάους", ένα μυστηριώδες καταφύγιο ευεξίας που υπόσχεται "ολική μεταμόρφωση". Μόλις φτάνουν εκεί, συναντούν την αινιγματική Μάσα, που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Οι ημέρες περνούν και οι ανορθόδοξες μέθοδοι της Μάσα απειλούν να οδηγήσουν αυτή την ομάδα πέρα από τα όριά της.

Nine Perfect Strangers
Nine Perfect Strangers

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Σαμάρα Γουέιβινγκ, Μπόμπι Καναβάλε, Μέλβιν Γκρεγκ, Τίφανι Μπουν, Μάνι Χασίντο, Γκρέις Βαν Πάτεν και Ζόε Τερέκες.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.