Φεβρουάριος στην COSMOTE TV με "The Walking Dead: The Ones Who Live" και 18 ακόμα πρεμιέρες

Το πολυαναμενόμενο spin-off του TWDU, η νέα σεζόν του "Ηalo", το βρετανικό θρίλερ "After The Flood" και άλλα πολλά έρχονται αυτόν τον μήνα στην COSMOTE TV.

The Walking Dead: The Ones Who Live The Walking Dead: The Ones Who Live

Walking Dead: The Ones Who Live

Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά και τους εαυτούς τους, σε ένα νέο μέρος και μια πρωτόγνωρη συνθήκη; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Ήρθε η στιγμή οι ιστορίες τους να ολοκληρωθούν.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική: Δευτέρα 26/2, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Halo
Halo

Halo (2η σεζόν)

Τον 26ο αιώνα, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πόλεμο με έναν συνασπισμό εξωγήινων φυλών γνωστό ως Covenant. Η σύγκρουση αυτή κλιμακώνεται, όταν ένα μυστηριώδες αντικείμενο φτάνει στα χέρια του Master Chief (Πάμπλο Σράιμπερ). Στη 2η σεζόν της σειράς, με τον γαλαξία να βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή, ο Master Chief αναζητά το κλειδί για τη σωτηρία της ανθρωπότητας ή της εξαφάνισής της, δηλαδή το Halo.
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 48 ώρες μετά την Αμερική: Σάββατο 10/2, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Ghosts
Ghosts

Ghosts (3η σεζόν)

Η δημοφιλής κωμική σειρά επιστρέφει με το ζευγάρι Σαμ και Τζέι να έχει συνηθίσει πλέον τη ζωή του δίπλα στα φαντάσματα. Τα νέα επεισόδια εξερευνούν περισσότερες ιστορίες των φαντασμάτων, ενώ μένει να αποκαλυφθεί ποιο φάντασμα πέρασε τελικά στη μεταθανάτια ζωή.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική: Παρασκευή 16/2, 21.30, COSMOTE SERIES HD.

After The Flood
After The Flood

After The Flood

Όταν η πόλη Γουότερσαϊντ πλήττεται από τη μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία της, η αστυνομία βρίσκει σε ένα ασανσέρ έναν νεκρό άνδρα αγνώστων στοιχείων. Αρχικά, όλοι υποθέτουν ότι ο θάνατός του οφείλεται στην κακοκαιρία, ωστόσο η αυτοψία αποκαλύπτει ότι πέθανε πολλές ημέρες νωρίτερα. Η αστυνομικός Τζο Μάρσαλ (Σόφι Ράντλ) αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση.
Πρεμιέρα: Σάββατο 17/2, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

The Rookie
The Rookie

The Rookie (6η σεζόν)

Αν και είναι ο νεοσύλλεκτος με την μεγαλύτερη ηλικία στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, ο Τζον Νόλαν διαψεύδει όσους τον έκριναν ακατάλληλο. Έχοντας αποδείξει τις ικανότητές του, μαζί με τη δική του πια νεοσύλλεκτο θα προσπαθήσει στη νέα σεζόν να πιάσει το άτομο που βρίσκεται πίσω από τον πυροβολισμό του Άαρον.
Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αμερική: Πέμπτη 22/2, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Last Week Tonight With John Oliver (11η σεζόν)

Ο ταλαντούχος Βρετανός κωμικός και πρώην ανταποκριτής του "The Daily Show”, Τζον Όλιβερ, με το χαρακτηριστικό καυστικό χιούμορ που τον έχει καθιερώσει, επιστρέφει για να σχολιάσει χωρίς δισταγμό, όσα συγκλονίζουν την αμερικανική και παγκόσμια καθημερινότητα.
Πρεμιέρα: Παρασκευή 23/2, 23.45, COSMOTE SERIES HD.

Fire Country
Fire Country

13 ακόμα πρεμιέρες...

Τον Φεβρουάριο φιλοξενούνται στην COSMOTE TV 13 ακόμα πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και η 6η σεζόν του αστυνομικού "FBI" (Τετάρτη 14/2, 21.00, COSMOTE SERIES HD) και τα νέα επεισόδια των 2 spin-off σειρών του, διά χειρός Ντικ Γουλφ, "FBI: International" (4η σεζόν - 22.00, COSMOTE SERIES HD) και "FBI: Most Wanted" (5η σεζόν - 23.00, COSMOTE SERIES HD).

Οι λάτρεις των αστυνομικών σειρών θα παρακολουθήσουν, επίσης, τον 7ο κύκλο του γαλλικού "Art of Crime" (Παρασκευή 23/2, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD), την 3η σεζόν των "NCIS: Hawaii" (Τρίτη 13/2, 22.00, COSMOTE SERIES HD) και "CSI: Vegas" (Τρίτη 20/2, 23.00, COSMOTE SERIES HD), και τη συνέχεια του "The Equalizer" (4η σεζόν - Δευτέρα 19/2, 21.00, COSMOTE SERIES HD) με την Κουίν Λατίφα.

Στην COSMOTE TV θα "γραφτεί" και η συνέχεια του δράματος "Fire Country" (2η σεζόν - Κυριακή 18/2, 22.00, COSMOTE SERIES HD) και των κομεντί "So Help Me Todd" (2η σεζόν - Τρίτη, 20/2, 21.00, COSMOTE SERIES HD) και "Resident Alien" (3η σεζόν - Πέμπτη 15/2, 23.00, COSMOTE SERIES HD). 

Το τηλεοπτικό παζλ του Φεβρουαρίου συνθέτουν, επίσης, το νέο αστυνομικό θρίλερ "Scrublands" (Σάββατο 3/2, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD), τo ανατρεπτικό δράμα "Domino Day" (Δευτέρα 19/2, 23.00, COSMOTE SERIES HD) και η νέα σειρά του BBC "Truelove" (Σάββατο 10/2, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.