Tα "Σκοτεινά Νερά" του Τοντ Χέινς απόψε στο STAR

Bράδυ Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου, ο Μαρκ Ράφαλο έρχεται στην τηλεόραση με ένα περιβαλλοντολογικό αμερικανικό δράμα, δια χειρός Τοντ Χέινς. Στις 00.30, στο STAR.

'Σκοτεινά Νερά' 'Σκοτεινά Νερά'

Bασισμένο σε αληθινή ιστορία, το σενάριο του "Dark Waters" αντλεί έμπνευση από το άρθρο "The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare", του Ναθάνιελ Ριτς, που δημοσιεύθηκε στους New York Times το 2016. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του δικηγόρου Robert Bilott και του αγρότη Wilbur Tennant, ο οποίος ζήτησε τη βοήθειά του πρώτου για τις εκατοντάδες νεκρές αγελάδες εξαιτίας, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε από την αρχή, της εταιρείας DuPont, που είχε αγοράσει κοντινή έκταση με τη φάρμα του στο Parkersburg της Δυτικής Βιρτζίνια.

Ο Τοντ Χέινς, ο οποίος ακούστηκε φέτος για το "May December", που βρέθηκε σε πολλαπλές λίστες κριτικών ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, επιστρατεύει τον Μαρκ Ράφαλο - επίσης πολυσυζητημένο για την ερμηνεία του στο λανθιμικό "Poor Things"- στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλάι στην Αν Χάθαγουέι και τον Μπιλ Πούλμαν.

"Σκοτεινά Νερά"

Η υπόθεση
Οι συνεταίροι μιας δικηγορικής φίρμας με παράδοση στην υπεράσπιση μεγάλων επιχειρήσεων συνεδριάζουν για να αποφασίσουν αν θα πάνε τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρeία χημικών στα δικαστήρια. Ένας τους, ο Ρομπ Μπίλοτ, ο οποίος ακόμη κυνηγάει δικαστικά τον κολοσσό DuPont, ξεκίνησε πριν από μία εικοσαετία έναν θαρραλέο αγώνα εναντίον του, προσπαθεί να τους πείσει ότι αυτό είναι το σωστό, αφού έχει αποδειχτεί πως μολύνει συστηματικά το περιβάλλον, αλλά οι πολλοί σκέφτονται τον άνισο αγώνα και τη σπίλωση της καριέρας τους.  

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Με Αποφασιστικότητα": Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 βάζει τη συμπερίληψη σε πρώτο πλάνο

Στο πρώτο επεισόδιο, η αθλήτρια Δώρα Πασχαλίδου μοιράζεται την ιστορία και την καθημερινότητά της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

Πώς γίνεται το "Boots" του Netflix να προκάλεσε την οργή του Πενταγώνου;

Η νέα κωμική σειρά φέρνει στην επιφάνεια τη νομιμοποίηση της προκατάληψης του αμερικανικού στρατού, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρή όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Απόψε (22/10) στην TV: δύο ελληνικές ταινίες

Η Σοφία Εξάρχου και ο Νίκος Περράκης παίζουν στην ελληνική τηλεόραση απόψε.

Από ζόμπι μέχρι βρικόλακες: Σειρές που φέρνουν το Halloween στην οθόνη σου

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Halloween. Οι φαν του είδους έχουν ήδη ξεκινήσει να διακοσμούν τα σπίτια τους με φώτα και κολοκύθες, να οργανώνουν θεματικά πάρτι, να ετοιμάζουν μαραθωνίους τρόμου και να ψάχνουν την επόμενη σειρά που θα τους κάνει να…"ανατριχιάσουν".

Δύο νέες (και σκοτεινές) σειρές έρχονται στο Disney+

Μία σκανδιναβική σειρά μυστηρίου και μία δολοφονική υπόθεση βασισμένη σε πραγματική ιστορία, τώρα διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

Απόψε (21/10) στην TV: περιπέτεια κι ένταση

Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες με σασπένς απόψε στην ελληνική τηλεόραση.