Ertflix: 5+1 βρετανικές σειρές για τους λάτρεις του είδους

Σπουδαία ονόματα της βρετανικής καλλιτεχνικής σκηνής και ανερχόμενα ταλέντα συναντιούνται σε έξι δραματικές σειρές του U.K. που φιλοξενεί η streaming πλατφόρμα.

The Night Manager The Night Manager

The Night Manager

Στο Κάιρο, στο απόγειο της Αραβικής Άνοιξης, ο Τζόναθαν Πάιν, δέχεται έκκληση για βοήθεια από την όμορφη Σόφι Άλεκαν. Ως ερωμένη του ισχυρού αλλά και επικίνδυνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, η Σόφι έχει στοιχεία για μια συμφωνία όπλων που θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταστολή της λαϊκής εξέγερσης. Αναγκασμένος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, ο Πάιν έρχεται σε επαφή με έναν φίλο του στη Βρετανική Πρεσβεία. Οι πράξεις του, όμως, τον παρασύρουν, άθελά του, στον τρομακτικό κόσμο του αδίστακτου εμπόρου όπλων Ρίτσαρντ Ρόπερ. Mε τους Χιου Λόρι, Ολίβια Κόλμαν, Τομ Χίλντστον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Ordeal By Innocence
Ordeal By Innocence

Η Δοκιμασία της Αθωότητας (Οrdeal by Innocence) 

Μίνι σειρά βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, με πρωταγωνιστές τους Μπιλ Νάι, Άντονι Μπόιλ, Άννα Τσάνσελορ, Μόρβεν Κρίστι, Κρίσταλ Κλαρκ, Κρίστιαν Κουκ, Άλις Ιβ και Μάθιου Γκουντ. Τα Χριστούγεννα του 1954, η πάμπλουτη φιλάνθρωπος Ρέιτσελ Άργκαϊλ βρίσκεται δολοφονημένη στο σπίτι της και ο πρώτος ύποπτος της υπόθεσης είναι ο υιοθετημένος γιος της, Τζακ, ο οποίος υπερασπίζεται με πάθος την αθωότητά του. 

Fearless
Fearless

Αναψηλάφηση (Fearless)

Η δικηγόρος Έμμα Μπάνβιλ αναλαμβάνει συνήθως υποθέσεις που θεωρούνται χαμένες και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του Κέβιν Ράσελ, ο οποίος επιμένει πως είναι αθώος παρόλο που έχει καταδικαστεί για το φόνο μιας μαθήτριας, της Λίντα Σιμς πριν από 14 χρόνια. Η Μπάνβιλ δε διστάζει να φτάσει στα άκρα προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Mε την Χέλεν ΜακΚρόρι και τους Τζόναθαν Φπορμπς και Σαμ Σουένσμπουρι.

The Pale Horse
The Pale Horse

Ο Ωχρός Ίππος (Τhe Pale Horse)

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι. Μια μυστηριώδης λίστα με ονόματα βρίσκεται στο παπούτσι μιας νεκρής γυναίκας. Ο αντικέρ Μαρκ Ίστερμπροκ είναι αποφασισμένος να μάθει γιατί το όνομά του βρίσκεται στη λίστα. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε τρεις αλλόκοτες γυναίκες που ζουν στο χωριό Ματς Ντίπινγκ. Καθώς ο ένας θάνατος διαδέχεται τον άλλον, ο Μαρκ συλλαμβάνει τον εαυτό του να σκέπτεται το αδιανόητο. Θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα μαγείας; Μήπως είναι και ο ίδιος καταραμένος; Οδηγείται στα όρια της παράνοιας. Το ερώτημα που τον βασανίζει είναι ποιος τον θέλει νεκρό και πώς μπορεί να σωθεί από την κατάρα. Με τους Ρούφους Σιούελ, Σίλα Άτιμ και Τζορτζίνα Κάμπελ.

Deep Water
Deep Water

Βαθιά Νερά (Deep Water)

H σειρά είναι ένα συναισθηματικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο Λέικ Ντίστρικτ της Αγγλίας. Ανάμεσα στα επικά τοπία των λιμνών και των βουνών, συναντάμε τρεις συνηθισμένες μητέρες. Όμως, πίσω από κλειστές πόρτες, κάθε γυναίκα παλεύει με εξαιρετικά ηθικά διλήμματα. Η φυσιοθεραπεύτρια Ρόουζ ζει με έναν εθισμένο στον τζόγο σύντροφο και στρέφεται στη σεξεργασία, η λαμπερή και πλούσια Κέιτ παλεύει να σώσει τον γάμο της και να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, ενώ η χαοτική Λίζα αναζητά κάτι άλλο στη ζωή της. Mε τις Άννα Φρίελ, Σίνιντ Κίναν και Ρόζαλιντ Ελεάζαρ.

Karen Pirie
Karen Pirie

Karen Pirie

Δραματική, αστυνομική σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βαλ Μακντερμιντ. Μια εκκρεμής υπόθεση φόνου γίνεται θέμα σε podcast. H υπόθεση ανοίγει ξανά και η Κάρεν Πίρι καλείται να βρει τον ένοχο. Με τους Λόρεν Λάιλ, Μπάρι Χάντερ και Άριον Μπακάρε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.