3+1 ταινίες που βλέπουμε σήμερα και αύριο στην TV

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στο σπίτι με 4 ταινίες από το '30 μέχρι σήμερα, για όλα τα γούστα.

'L' Atalante' 'L' Atalante'

Αταλάντη (1934)

Ο καπετάνιος της "Αταλάντης" ξεκινά με το ποταμόπλοιο το γαμήλιο ταξίδι του. Μαζί με τη γυναίκα του σαλπάρουν κι ένας μισότρελος γερο-ναύτης, ένας νεαρός μούτσος κι ένα τσούρμο γάτες. Σε σκηνοθεσία Ζαν Βιγκό, με τους Μισέλ Σιμόν, Ντιτά Παρλό και Ζαν Νταστέ.
Παρασκευή 19/1 στις 22.00, ΒΟΥΛΗ

"Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν"

Ιπτάμενος και τζέντλεμαν (1982)

Ενας νεαρός θέλει να γίνει ιπτάμενος αξιωματικός, αλλά αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, γιατί δεν είναι από τζάκι. Σε σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντ, με τους Ρίτσαρντ Γκιρ και Ντέμπρα Γουίνγκερ.
Σάββατο 20/1 στις 23.00, ALPHA

"Gran Torino"

Gran Torino (2008)

Ο Γουόλτ Κοβάλσκι, βετεράνος του πολέμου της Κορέας, βλέπει τη γειτονιά του να κατακλύζεται από Ασιάτες μετανάστες. Χήρος και σε απόσταση από τα παιδιά του, θα συνάψει μια απροσδόκητα φιλική σχέση με τον νεαρό Κορεάτη γείτονά του, όταν ο τελευταίος θα επιχειρήσει να κλέψει την πολύτιμη Ford Gran Torino του. Σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ, με τον ίδιο και τους Μπι Βανγκ, Ανέι Χερ και Κρίστοφερ Κάρλεϊ.
Σάββατο 20/1 στις 00.30, OPEN

"Sofia"

Σοφία (2018)

Η 20χρονη Σοφία γεννάει εκτός γάμου, κάτι που στη σύγχρονη Καζαμπλάνκα τιμωρείται αυστηρά. Έτσι, εκτός από την οργή της οικογένειάς της, η Σοφία πρέπει να αντιμετωπίσει και το νόμο, καθώς έχει προθεσμία 24 ωρών να δηλώσει την ταυτότητα του πατέρα. Σε σκηνοθεσία Μεριέμ Μπενμ'Μπαρέκ-Αλοΐζί, με τους Μαχά Αλεμί, Σαρά Περλέ και Χαμζά Καφίφ.
Σάββατο 20/1 στις 23.00, ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.